Hosting firma önerisi

Domaini hostinge bağla (nameserver)
Scripti hostinge yükle
Siten yüklendikten sonra yönetici girişi yaparak şifreni değiştir ardından api'ni ekle ve servisleri çekmeye başla.

Kısaca bu şekilde, benim vaktim yok bunun için ama hosting hizmeti aldığın yerde destek talebi açarak takıldığın yerleri yaptırabilirsin.
namesarver dediğiniz cPanel gibi şeylermi?

namesarver dediğiniz cPanel gibi şeylermi?
Değil, alanadını hangi firmadan aldıysanız giriş yaparak alanadınınızn ayaralarına girin oradan nameserver bilgilerini değiştirin. Ne yazacağım diyorsanız hosting aldığınız yere sorarak girmeniz gereken nameserver bilgilerini alabilirsiniz.

Değil, alanadını hangi firmadan aldıysanız giriş yaparak alanadınınızn ayaralarına girin oradan nameserver bilgilerini değiştirin. Ne yazacağım diyorsanız hosting aldığınız yere sorarak girmeniz gereken nameserver bilgilerini alabilirsin
Değil, alanadını hangi firmadan aldıysanız giriş yaparak alanadınınızn ayaralarına girin oradan nameserver bilgilerini değiştirin. Ne yazacağım diyorsanız hosting aldığınız yere sorarak girmeniz gereken nameserver bilgilerini alabilirsiniz.

hocam ilk adımı yaptım scripti nasıl hostinge bağlayacağız

hocam burada kaldım scripti hostinge nasıl yükleyeceğiz destek olurmusunuz

Son düzenleme:
hocam ilk adımı yaptım scripti nasıl hostinge bağlayacağız

hocam burada kaldım scripti hostinge nasıl yükleyeceğiz destek olurmusunuz

Script dosyalarını hostingin dosya yöneticisine girip buraya atıyorsun. Tabi ana dizine değil, daha sonra scriptin özelliğine göre site ismini yazınca kurulum ekranı açılır veya manuel kurulum gerekiyorsa hostingde veritabanı oluşturman ve içine scriptin verdiği sql dosyasını atman gerekebilir. Bu konuda hosting sağlayıcından ücretsiz destek alabilirsin çok anlamıyorsan ver onlara kursunlar.

Script dosyalarını hostingin dosya yöneticisine girip buraya atıyorsun. Tabi ana dizine değil, daha sonra scriptin özelliğine göre site ismini yazınca kurulum ekranı açılır veya manuel kurulum gerekiyorsa hostingde veritabanı oluşturman ve içine scriptin verdiği sql dosyasını atman gerekebilir. Bu konuda hosting sağlayıcından ücretsiz destek alabilirsin çok anlamıyorsan ver onlara kursunlar.
hocam site bitti fakat scriptimi beğenmedim nereden script bulurum sizce

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı