Hosting önerisi

enespolatm

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. HTML bir sayfa için Linux hosting mi yoksa Windows hosting mi almam lazım? Bir de projeyi sornadan PHP yapacağım öneride bulunursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. HTML bir sayfa için Linux hosting mi yoksa Windows hosting mi almam lazım? Bir de projeyi sornadan PHP yapacağım öneride bulunursanız sevinirim.

Başlangıç olarak ücretsiz olan infinityfree'yi kullanabilirsin. Paralı olarak bu hostingi öneririm:

Linux alacaksin ama bütçe? Bütçede sıkıntı yoksa odeaweb veya kolan tercih edebilirsin.

Bütçe ile ilgili sorun yok 2 GB RAM 2 çekirdek işlemci yeter mi onu düşünüyorum şu an.

Başlangıç olarak ücretsiz olan infinityfree'yi kullanabilirsin. Paralı olarak bu hostingi öneririm:
Teşekkür ederim

Güzel Hosting öneriyorum. Kendim de kullanıyorum. Adamların destek sistemi çok iyi. Biletlere 30 dakika için de yanıt geliyor.

Ben en düşük paketi kullanıyorum blog sayfam için. Gayet yeterli. Linux eko 1 miydi neydi öyle bir şeydi.

Bende de tek sayfa 3-5 resim bir de yönlendirme linkleri olacak.

Linux de Windows da olur bu amaçlar için ama özellikle PHP tarafında Linux öneririm Ali Yatarkalkmaz kendi sitem Veridyen'de duruyor. Şimdiye kadar sorun yaşamadım. Öncesinde odeaweb kullanıyordum fakat sonradan çok bozdular.

Anladım çok teşekkür ederim sağ olun 😊

Veridyenden alın, en düşük paket bile işini görür. Linux olmalı php'de çalışacaksın zaten. Guzelhosting ve natrodan hosting almanı önermem. Tüm müşterilerim bu firmalardan şikayetçi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı