Hosting ve domain önerisi

ETReVeNGe

Kilopat
Merhaba, kendi portföy sitemi yapmak istiyorum bunun için hosting ve domain siteleri araştırıyorum. Domain servisini isimtescil sitesinden alıp Hosting servisini de Natro'dan alsam bir sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazamazsınız ama tavsiyem ikisini aynı yerden almanız. 5 senedir guzel.net.tr sitesini kullanıyorum. Ne zaman sorun yaşasam 1 saat içinde çözdüler.

Hocam en uygunu natronda gibi sanırım hostingi de domaini de oradan alacağım.
Hocam natronun hosting servisleri hakkında çok fazla şikayet oluyordu eskiden hala böyle mi bilmiyorum o yüzden önermedim fiyat olarak ise cenuta ve isimkaydet daha uygundur, isimkaydet'i kullanmıştım performans konusunda çok iyi bir host.
Domain için ise fiyatı en uygun olan "güvenilir" herhangi bir siteden alman yeterli olur Google Domains en son zam yapmamıştı yıllık 75₺ idi tüm alan uzantılar.

Hocam natronun hosting servisleri hakkında çok fazla şikayet oluyordu eskiden hala böyle mi bilmiyorum o yüzden önermedim fiyat olarak ise cenuta ve isimkaydet daha uygundur, isimkaydet'i kullanmıştım performans konusunda çok iyi bir host.
Domain için ise fiyatı en uygun olan "güvenilir" herhangi bir siteden alman yeterli olur Google Domains en son zam yapmamıştı yıllık 75₺ idi tüm alan uzantılar.
hocam veridyen nasıldır ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı