.com.tr uzantısı için hala da belge gerekli midir ? bir bilginiz var mı?Yazamazsınız ama tavsiyem ikisini aynı yerden almanız. 5 senedir guzel.net.tr sitesini kullanıyorum. Ne zaman sorun yaşasam 1 saat içinde çözdüler.
Kalktı bu kural..com.tr uzantısı için hala da belge gerekli midir ? bir bilginiz var mı?
Kalktı bu kural.
Hosting için odeaweb, guzelnet, cenuta ve isimkaydet önerebilirim. Domain için Google domains öneririm.
Hocam natronun hosting servisleri hakkında çok fazla şikayet oluyordu eskiden hala böyle mi bilmiyorum o yüzden önermedim fiyat olarak ise cenuta ve isimkaydet daha uygundur, isimkaydet'i kullanmıştım performans konusunda çok iyi bir host.Hocam en uygunu natronda gibi sanırım hostingi de domaini de oradan alacağım.
hocam veridyen nasıldır ?Hocam natronun hosting servisleri hakkında çok fazla şikayet oluyordu eskiden hala böyle mi bilmiyorum o yüzden önermedim fiyat olarak ise cenuta ve isimkaydet daha uygundur, isimkaydet'i kullanmıştım performans konusunda çok iyi bir host.
Domain için ise fiyatı en uygun olan "güvenilir" herhangi bir siteden alman yeterli olur Google Domains en son zam yapmamıştı yıllık 75₺ idi tüm alan uzantılar.
Fena değildir hocam eğer uygun ise fiyatları Veridyen tercih edebilirsin.hocam veridyen nasıldır ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.