Hosting ve VDS arasındaki fark nedir?

gokhan_koroglu58

Yoctopat
Daha fazla  
C# ile Visual Studio da bir proje yapmaktayım QR ciktısi alıp bunu okutmak gerek ama arkadaşlarıma sordum server gerekir diyor tama anlayamadım biri www.QR.com diye bir hosting almamı söylüyor biri VDS sanal server olman lazım diyor bu arasındakı fark ve bana uygun olana hangisidir bilmiyorum bu işlerde yeniyim yardim eter misiniz arasindaki fark nedir? Teşekkür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana uygun olan bir vds almak. Vds bir sunucu gibi istedigin işletim sistemini kurup istediğin yazılım dili ile çalışabilirsin.

Sana uygun olan bir vds almak. Vds bir sunucu gibi istedigin işletim sistemini kurup istediğin yazılım dili ile çalışabilirsin.
QR içinde ki bilgi qr tarayıcıyla okutunlunca göstermemesi gerekiyor
örneğin diyelim Instagram ını bir QR oluşsturdun onu okutunca Instagram sitene gidiyor

banada öyle birşey lazım QR için deki bilgiyi gösterecek bir sayfa

QR içinde ki bilgi qr tarayıcıyla okutunlunca göstermemesi gerekiyor
örneğin diyelim Instagram ını bir QR oluşsturdun onu okutunca Instagram sitene gidiyor

banada öyle birşey lazım QR için deki bilgiyi gösterecek bir sayfa
cPanel 5-10 TL arasında bulunabilmektedir ama C# desteklermi bilemem. VDS'lerin fiyati 30-35 TL'den başlıyor ve C# kullanabilirsin. Detaylı bilgiye sahip değilim ama isterseniz Buraya bakabilir ve sorabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı