Toplamaktan kastınız sergilemekse aşağıdaki gibi raflar düşünebilirsiniz. Ben de modellerimi açık sergiliyorum, bu tarz raflar ile gayet hoş duruyorlar.
Eki Görüntüle 2467982
Geçen yıl kasım ayında 3.750₺'ye satın almıştım. Şahsa özel sipariş olarak üretiliyor, instagramda tasarimotopark sayfasından satın almıştım.Ne kadara ve nereden aldığınızı öğrenebilir miyim?
Toplamaktan kastınız sergilemekse aşağıdaki gibi raflar düşünebilirsiniz. Ben de modellerimi açık sergiliyorum, bu tarz raflar ile gayet hoş duruyorlar.
Eki Görüntüle 2467982
Daha ucuza almak isterseniz ahşapçı dükkanları var oraya gidip yaptırabilirsiniz 2-3 parça LED ile toplarsanız harika olur ve eğlenceli olur tahmini 1000 TL tutar bu şekilde (kendiniz yapacaksanız tahta parçaları, tutkal ve bir tutam boya gerekebilir 1500 TL arası değişir.
Geçen yıl kasım ayında 3.750₺'ye satın almıştım. Şahsa özel sipariş olarak üretiliyor, Instagram'da tasarimotopark sayfasından satın almıştım.
Benim bildiğim yok. Raf konusunda fazla ucuza kaçmamanızı öneririm, pleksi malzeme pahalı olsa da kalitesine değiyor bence.Daha ucuza gelecek raf önerileriniz varsa söyleyebilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.