House ve Trance Müzik Ölüyor Mu?

194929

Megapat
Efendim herkese selam olsun. Beni merak ettiğim bir konu var. Sizce elektronik müziğin alt dallarından birisi olan House ölüyor mu? Buna House müziğin türevleri de dahildir Future, Deep, Tech gibi. Şahsen ben House müziği oldukça seven birisi olarak House müziğin artık yerini EDM, Dubstep, Trap gibi türlere bıraktığını düşünüyorum keza artık sadece House'da değil Trance gibi türlerde ölüyor gibime geliyor. Açıkçası bu konuda forum ailesinin de fikirlerini merak ediyorum. Birkaç tane parça bırakmak suretiyle konuyu burada noktalayacağım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Heyecanla cevap gelmesini beklerken gelmeyince insan üzülüyor.

Son düzenleme:
Trance için pek bir şey diyemesem de House ölmüyor aksine gün geçtikçe popülerleşiyor hele ki slap House uçtu gidiyor bass House, future bounce, progressive House vb. türlerde oldukça tutuluyor. Trap çok popüler olsa da dubstep için aynısını kesinlikle söyleyemem deli bir dubstep hayranıyım, özellikle modern dubstep. Ama ne yazık ki bu türü seven insan çok az. Sevenler de kendi aralarında takılıyorlar genelde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı