HP 15-AF102NT GPU Sürücüsü Yüklenmiyor

Haruhiro

Hectopat
Daha fazla  
Kullandığım bilgisayar HP 15-AF102nt (ENERGY STAR) Windows 7 64 Bit... Ekran kartı sürücüsünü kurmak istiyorum fakat çok karmaşık sorunlar yaşıyorum :( Son sürüm bir ekran kartı sürücüsü yükleyemiyorum (Adrenalin, ReLive gibi) çünkü benim bilgisayar modelimde genel olarak olan bir sıkıntı, son sürüm ekran kartı sürücüsünü yüklediğimde; ekranımla beraber farem her 5 saniyede bir 1 saniye donuyor. Bu yüzden Catalyst Control Center yüklemek istiyorum ama onu yüklediğimde de aygıt yöneticisi kısmında yüklenmiş olarak gözükmüyor ve masaüstüne sağ tıklayıp açığımız "AMD Catalyst Control Center" arayüzü de eksik olarak geliyor. Kısaca AMD CCC yüklüyorum ama sanki hiç yüklememişim gibi ne oyuna girebiliyorum ne de görüntü ayarlarımı yapabiliyorum. Yeni format attım, bundan önce de Windows 7 64 Bit kurmuşum aynı şekilde, ama bunun gibi hiçbir sıkıntı yaşamamıştım. AMD CCC kurmak için ne yapmam gerekiyor? Ardım edin lütfen...
Not: Şu an yüklü olan CCC, HP'nin sitesinde yer alan ve bilgisayarım için bana verdiği ekran kartı sürücüsü, bilgisayarımda en düzgün çalışan sürücü budur; daha önce hiç sıkıntı yaşatmamıştı. ---> ( PCI\VEN_1002&DEV_6660&SUBSYS_80CC103C&REV_83 )

Aygıt Yöneticisi.png

CCC.png

R5 M240 kullanıyorum M330 ile aynı kart ve bu kart ekranı renderlamıyor.
Büyük ihtimalle işlemcinin grafiğinin driverında bir sıkıntı oluyor.
Görüntü Bağdaştırıcıları kısmınıda atarsan sorunu doğru düzgün anlayabiliriz🙂

R5 M240 kullanıyorum M330 ile aynı kart ve bu kart ekranı renderlamıyor.
Büyük ihtimalle işlemcinin grafiğinin driverında bir sıkıntı oluyor.
Görüntü Bağdaştırıcıları kısmınıda atarsan sorunu doğru düzgün anlayabiliriz🙂

Görüntü Bağdaştırıcıları.png

"Görüntü bağdaştırıcıları" bu şekilde, yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum :)

Hocam aynı problem bende de var aynı anda 2 ekran kartı aktif olduğunda her 5 saniyede bende takılmalar yaşıyordum arkadaşın dediği gibi bende birini devre dışı bırakarak bulmultum çözümü ama mantıklı değil çok çünkü laptopu uyku moduna alamıyoruz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı