HP 15 BW020NT Radeon R5 M330 FPS Düşüklüğü

orcnnylmzz

Hectopat
HP 15 BW020NT cihazını kullanıyorum. League of Legends'de özellikle ısınma sorunu ve FPS düşüklüğü yaşıyorum çok düşük ayarda anca zor zor oynayabiliyorum, Mafia 2, The Long Dark gibi oyunlarda kasma takılma olmuyor, özellikle Online oyunlarda oluyor. Termal macun yenilendi, bakım yapıldı servisten geldi iki tane fanlı soğutucu aldım ama yine sıcak durumda güç ayarlarından en düşük işlemci ayarını 99 yaptım, hızı sabitledim, 3,50 kadar çıkıyordu bu da ısınmasını sebep olabilir sanırım. Bu ısınma sorununda FPS düşüklüğünde nasıl kurtulabilirim? Yardımcı olur musunuz, teşekkürler.
Sistem özellikleri;
İşlemci: AMD A9 9420 3,00 GHz ÇİFT ÇEKİRDEK
Ekran Kartı: AMD Radeon R5, AMD Radeon R5 M330 2 GB PAYLAŞIMSIZ
RAM: 8 GB
Harddisk: 1TB 5400 RPM

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de HP laptop var ekran kartlarımız aynı. Zaten HP ısınmayla ünlü bir marka keşke almadan önce bu kadar bilgim olsaydı. En düşük işlemci durumunu %5, en yükseği de %75 alıp dener misin. Sistem soğutma ilkesi de etkin olsun. Biraz iyileşme görürsen %70-60'a kadar çekeebilirsin. Ben bu ayarlarda kullanıyorum. Tam yük olduğunda ısınıp takılma yapıyor maalesef.

Yorumun için teşekkür ederim ben de keşke araştırsaydım en yüksek işlemci durumu 100 mü olsun ikiside
yanlış okumuşum en düşük işlemci durumunu ikisini de %5 yaptım en yükseğide %75 yaptım biraz böyle deniyeyim bakalım düzelme olcak mı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı