Çözüldü HP 15BS102NT macOS kurulumu nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Istanbul
@Kleyn yardımcı olabilir misin?

Sistemim:
Intel i5-8250U işlemci.
AMD Radeon 520 ekran kartı.
4 GB RAM.
240GB SSD.
1TB HDD.
Laptop modeli: HP 15BS102NT.
Hangi macOS sürümünü kullanabilirim?

Dualboot olarak çalıştıracağım.

@Kleyn

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Disk yönetiminden 100 GB alan oluşturun. O bölüme macOS ventura adını verin ve exFAT seçin. Disk izlencesine geldiğinizde macOS ventura adlı bölümü APFS/GUID şeklinde biçimlendireceksiniz.

Disk yönetiminden 100 GB alan oluşturun. O bölüme macOS ventura adını verin ve exFAT seçin. Disk izlencesine geldiğinizde macOS ventura adlı bölümü APFS/GUID şeklinde biçimlendireceksiniz.

Hocam balenaEtcher'dan başka program önerir misiniz OS dosyasını seçiyorum USB belleğimi seçiyorum flash diyorum işlem bitiyor dosyalari doğruluyor sonra biçimlendirme hatası alıyorum neyse bu bilgisayar kısmında flash 600 MB'lik biçimlendirilmiş olarak gözüküyor giriyorum 5 tane boot ile alakalı dosya 1 tane kurulum sonrası adlı dosya var.

@Kleyn

Tamam sıkıntı yok. 5 adet boot dosyası olan bölümün içine EFI klasörünü atın. Ardından boot etmeyi deneyin.
Bu arada biçimlendirme hatası veren bölümü biçimlendirdiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…