HP 250 G3 için RAM önerisi

Bütçe
600

xPoseidon

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, merhaba. Fazla vaktinizi almayacağım. Benim HP 250 G3 modelli bir laptopum var. RAM'i 4 GB 2. slotu fakat ben buna ek olarak 8 GB RAM alıp toplamda 12 GB RAM yapmak istiyorum. Fakat hangi RAM uyumlu bilmiyorum. Bana yardımcı olur musunuz?

Aşağıda CPU-Z adlı programdan SPD bölümünü paylaşacağım.

Dosya Ekleri

• asddasdasdasd.JPG
    asddasdasdasd.JPG
    49,7 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleyen: Moderatör:
Baktım internetten araştırdım bu laptop 8 GB RAM destekliyor 4 GB RAM takılı olduğuna göre sadece 4 GB RAM daha alıp takabilirsin sonrada Windows 10 Pro kurarsın.
Şeyi unuttum DDR3L RAM bak 1.35 v zaten 1.35vların hepsi DDR3L'dir. 4 GB DDR3L 1.35v olan her RAM'i alabilirsin.

Baktım internetten araştırdım bu laptop 8 GB RAM destekliyor 4 GB RAM takılı olduğuna göre sadece 4 GB RAM daha alıp takabilirsin sonrada Windows 10 Pro kurarsın.

Yardımın için teşekkürler. Fakat ben bunu zaten biliyorum fakat hangi RAM'i alacağımı bilmiyorum yani laptop ramlarinin çoğu türü var o yüzden. Uyumlu derken link istedim biraz detaylı açmamımşım teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı