aufuk1
Kilopat
Daha fazla
HP 4540S kullanıyorum ve şu anda Yosemite 10.5.5 kurulu ve gayet stabil çalışıyor. Bu sistem üzerinden UniBeast ile macOS Sierra kurulum USB'si oluşturdum. USB'den açılıyor ve USB'den başla diyerek seçebiliyorum. Elma logosu ve altında dolan bar çıkıyor, sonuna kadar doluyor. Sonra Sierra kurulum ekranına geçerken gri bir ekrana geçiyor ve orada yuvarlak renkli dönen cursor olarak bekleyip duruyor. Bir türlü kurulum ekranına geçemedim. Ne önerirsiniz acaba?
Tekrar USB oluşturdum, technopatta anlatılanları yaptım hfsplus.efi dosyasınıda kopyaladım ama bu seferde USB den açılıyor ve USB seçilerek açılış bölüntüsü seçiliyor ve yükleniyor. Fakat bu seferde siyah ekrana düşüyor elma logosunun altındaki bar dolduktan sonra, dizüstü bilgisayarına clover yöntemiyle kurulum yapan bir arkadaş EFI klasörünü paylaşabilirmi acaba ?
Teşekkürler.
- HP 4540s
- 3. nesil i5 işlemci
- Intel HD 4000
Tekrar USB oluşturdum, technopatta anlatılanları yaptım hfsplus.efi dosyasınıda kopyaladım ama bu seferde USB den açılıyor ve USB seçilerek açılış bölüntüsü seçiliyor ve yükleniyor. Fakat bu seferde siyah ekrana düşüyor elma logosunun altındaki bar dolduktan sonra, dizüstü bilgisayarına clover yöntemiyle kurulum yapan bir arkadaş EFI klasörünü paylaşabilirmi acaba ?
Teşekkürler.