HP 620'ye Windows 8.1 mi Windows 10 mu kurulmalı?

Daha fazla  
Bir arkadaşımın laptopu var. Uzun zamandır Windows 7 kullanıyor. Sizce bu laptopu yükseltmek istesek 8.1'e mi, 10'a mı yükseltmeliyiz? Aşağıya laptop özelliklerini bıakacağım. Her şey aynı, sadece 3 GB RAM değil de 4 GB RAM var. Yardımcı olursanız sevinirim.
Laptop: HP 620

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir arkadaşımın laptopu var. Uzun zamandır Windows 7 kullanıyor. Sizce bu laptopu yükseltmek istesek 8.1'e mi, 10'a mı yükseltmeliyiz? Aşağıya laptop özelliklerini bıakacağım. Her şey aynı, sadece 3 GB RAM değil de 4 GB RAM var. Yardımcı olursanız sevinirim.
laptop: HP 620

Hocam Win 10 çok yavaş çalışır o sistemde. Win 8.1 daha iyi olacaktır, kendim kullanıyorum Win 8.1'i. Zamanında ise 6-7 ay kullandım Win 10'u.

Windows 8.1 bu bilgisayar için daha iyi bir seçenek olur.

Tamam. Ben de öyle düşündüm. Benim sistemimin iyi olmasına rağmen Windows 10'da SSD olmadığı için sıkıntılar yaşıyorum. Mesela en klasik sıkıntı disk %100 sıkıntısı. Windows 8.1'de 10'a göre bu tarz sıkıntılar daha az olur diye tahmin ediyorum. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı