HP-BA010NT Laptopa eGPU Yapma

• Konuyu başlatan caws
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 1.506
@caws bende uyumlu olsun diye amd aldım çünkü iGPU yu kapatma şansımız olmuyor veya çıkarma. apu ya entegre cünkü . apu nun sürücüsü olmadan da bir işe yaramyor nvidia ve amd sürücüler karışmasın diye öyle aldım ama bir iki güne nvidia kart da gelecek elime o gelene kadar bununla uğraşmaya devam gelince onun ile deneyeceğim. sen apu sistemde calistirabildin mi nvidiayı şu anda ?
Kart çalışıyor hallettim , ayrıntıları isteyen olur ise akşama paylaşayım evden çıkmam gerekti acil

Son düzenleme:
NGFF kablomun gelmesini bekliyorum hala test edemedim. Banggood'tan aldım hızlı gelsin diye. Gönderi hala uçakta gözüküyor. ayrıntıları atarsan çok sevinirim.

NGFF kablomun gelmesini bekliyorum hala test edemedim. Banggood'tan aldım hızlı gelsin diye. Gönderi hala uçakta gözüküyor. ayrıntıları atarsan çok sevinirim.
beyin yakan uğraşlar sonucunda bugün çalıştırdım kartı takma kısmından yapılandırmasına kendi edindiğim tecrübeberi temiz bir konu açıp sizi etiketleyeceğim. umarım işinize yarar

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı