HP Compaq dx7500 iAtkos s3 v2 ethernet sorunu

matsan

Kilopat
Merhabalar,

Bilgisayarıma İatkos s3 v2 yükledim. Sistem gayet hızlı ve stabil çalışıyor fakat Ethernet kartını bir türlü tanımıyor (Setup listesinde olmasına ramen). Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim fakat dikkatimi çeken bir husus var. Sistemi yüklemeye başlarken system information bölümünde Ethernet Card görünmüyor.

Yardımlarınız için şimdiden Teşekkürler

Sistem

HP Compaq dx7500

Intel® Core™2 Dört işlemci Q8300
• 2,50 GHz, 4 MB L2 önbellek, 1333 MHz ön veri yolu

Harici önbellek
4 MB L2 önbellek

İşlemci ön veri yolu
1333 MHz ön veri yolu

Yonga kümesi
Intel® G45S Express

Bellek yuvaları
4 DIMM

Optik sürücüler
SATA DVD+/-RW 16x SuperMulti LightScribe

Disket sürücüsü
YOK
Depolama denetleyicisi
SATA 3,0 Gb/s

Sistem özellikleri

Grafik alt sistemi adı
ATI Radeon HD 4650 512MB DH PCIe x16

Video adaptörü, veriyolu
PCI Express™ x16

Video adaptörü, sürücü 01
Intel Graphics Media Accelerator X4500HD (DirectX® 10 teknolojili)

Video adaptörü özellikleri
Grafik/Video API Desteği: Microsoft DirectX® 10, OpenGL® 1.5 (OpenGL® 2.0 sürücü güncellemesinde bulunur)

Grafik alt sistemi ekran kartı çözünürlüğü
85 Hz / en fazla1920x1440, 75 Hz / 2048x1536

Genişletme yuvaları
3 tam yükseklikte PCI Express x1, 1 tam yükseklikte PCI Express x16

Ses
Realtek ALC888S codec bileşeni ile Tümleşik Yüksek Tanımlı ses, AC'97 Rev. 2.3, dahili bilgisayar hoparlörüyle uyumlu 3B ses

Ağ arabirimi
Entegre Intel® 82567LM Gigabit Ağ Bağlantısı

Kullanılabilir LAN sürücüleri
Microsoft® Windows® Vista® Business 32bit, Microsoft® Windows® Vista® Business 64bit, Microsoft® XP, FreeDos

Harici G/Ç bağlantı noktaları
Arkada: 4 USB 2.0, 2 PS/2, 1 RJ-45, 1 1394, 1 VGA, 1 DVI-D, SPDIF giriş/çıkış, ses giriş/çıkış, Mikrofon girişi, Önde: 3 USB 2.0, ses bağlantı noktaları, 1 1394

Merhaba Recep bey
İlginiz için çok teşekkür ederim. Öncelikle bu mac os sisteminde çok yeniyim. Ben kext wizard programını nasıl kullanacağımı tam olarak bilmiyorum forumlardan gördüğüm kadarıyla yükledim installation bölümüne girip kext dosyasını seçip alt kısım da da system / library yi tıkladım target disk olarak ta hdd seçtim ve install dedim yükleme tamamlandısonra da restart yaptım fakat hiçbir değişiklik olmadı. Ne yapmam gerekiyor kext leri yükledikten sonra? Bir işlem yapmak gerkir mi? Ayrıca sizce benim pc için en uygun mac os hangisidir? Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı