Hp Dizüstü Bilgisaraya Ssd Takmak

gcb1903

Megapat
HP 15 LAPTOP AMD A8-7410 2.5GHZ 6GB 1TB 3GB VGA 15.6 ( P0E92EA )
Arkadaşlar tam olarak bu model dizüstü aldık. Elimizde 120 gb ssd var takmak istedik ama hdd kapağı yok arkada. Bütün kasa tek parça ve bir vida garanti bandıyla kapatılmış. Biz bunu söküp takarsak garanti dışı kalır mı?
Garanti dışı kalırsa servise taktırabilir miyiz? Servis bunun için ücret talep eder mi?
Değerli görüşlerinizi bekliyorum. Bir hevesle aldık ilk defa arkasında hdd kapağı olmayan bir leptop gördüm.

İlk günden hevesim kaçtı. Hdd kapağı olmayan leptop yapmış adamlar. Hp neden bu kadar tercih edilmiyor belli. 9 yıllık Toshiba'da bile hdd, ram için ayrı kapak var.

Cevap için teşekkürler yarın servisi arıyım.

Serviste taktırmalısınız ancak ücret talep edip etmeyeceklerini bilmiyorum.
Bazıları ücretsiz takabiliyor.

Bu gün Hp müşteri hizmetlerini aradım ve serviste orijinal bileşenler haricinde bir parça takılmayacağını öğrendim. Şaka gibi evet ssd daha kullanamadan elde kaldı. 9 yıllık emektar Toshiba hdd, ram için tek vidalı kapak koymuş 2015 yılında Hp bu kafayla hala devam. İade edeceğim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı