HP Freedos`a ne kurmalıyım

Bluesash

Hectopat
Katılım
17 Eylül 2013
Mesajlar
4
Yer
Adapazarı, Sakarya, Turkey
HP Pavilion D4M85EA G6-2310ET Notebook , laptop , notebooklar , laptoplar , en ucuz laptop fiyatı Linkte özellikleri yazan bilgisayarı almaya karar verdim fakat freedos olarak alıcam.

Mac os x kurmayı düşünüyorum fakat daha önce hiç kurmadım ve kullanmadım, sizce kursam bilgisayar kullanışı nasıl olur? Windows`tan daha mı iyi olur daha mı kötü? Kurmalı mıyım? Tavsiyeleriniz neler bilmek istiyorum.

Mac ve Windows kullanmış kişiler için hangisini tercih ettiklerini merak ediyorum. Pek oyun oynayan biri değilim tek oynadığım oyun counter, herhangi bir program kullanma gibi bi niyetim yok ona göre hangisini tercih etmeliyim?
 
Kişisel tercihindir . Mac OS , Linux çekirdekli sistemler hiç kullanmadıysan bunları deneyebilirsin ama 1 -2 haftalık deneme değil, uzun süre dene . Kullanışları , uygulamaları , komutları , aklına gelebilecek ne varsa araştır kurcala. Bu sistemler hakkında temelin olsun.
Şu iyidir bu kötüdür demek yersiz olur. Mac fanatikleri MacOS 'u Windows fanatikleri Windows ürünlerini önerecektir. Burada veya başka platformlarda her işletim sistemi ile ilgili gerekli bilgileri vermekteler. Kendin deneyerek sana en uygununu bulmalısın.
 
Düzgün kurulum yaparsanız gayet güzel Macosx çalıştırır.. Oyun oynayacaksanız win 8 kurarsınız..
 
Unibeast kurulumu izle..
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı