Bir de Rufus'tan Fat32 ile biçimlendir USB'yi. Yine olmuyorsa başka bir USB ile dene.UEFI boot order tıklanmıyor onun altındakileri taşıyabiliyorum F5 ve F6 ile USB yazanı F6 ile 1.sıraya çıkarıyorum hala görmüyor flashı.
Rufus işlemini düzgün yaptığınıza emin misiniz?
Farklı USB girişlerini denedin mi? Bu olmazsa farklı bir USB ile denemeye çalış.
Eğer BIOS ve Rufus ayarlarını doğru yaptıysan (Rufus'ta UEFI olarak seçmişsin, BIOS'ta da UEFI seçili olması lazım) ve diğer USB girişlerinde de aynı sorunu yaşıyorsan başka bir USB ile denemeye çalış.Şimdi tekrar kuruyorum GPT UEFI NTFS işaretli.
Evet başka girişlerde denedim hiç görmüyor.
Eğer BIOS ve Rufus ayarlarını doğru yaptıysan (Rufus'ta UEFI olarak seçmişsin, BIOS'ta da UEFI seçili olması lazım) ve diğer USB girişlerinde de aynı sorunu yaşıyorsan başka bir USB ile denemeye çalış.
BIOS'un boot menüsünün bir görüntüsünü gönderebilir misin?
Rufus için örnek görüntü gönderdim. NTFS seçme, FAT32 seçip dene.
Aslında anormal bir şey yok gibi görünüyor BIOS'ta.
"UEFI boot order" a tıklanabiliyor mu? Ve onun altındaki her 2 satıra da tıklanabiliyor mu? Bunlara tıklanabiliyorsa açılan ekranların görüntüsünü gönderebilir misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.