HP g6 1035-st Mac OS X boot sorunu

Bunların işine yarayacağını tahmin etmiyorum ama denemekten zarar gelmez..Atiyi gösteremiyeceksin boşa uğraşıyorsun. 2. Sistem özelliklerinde ekran için sadece intel tümleşik ekran kartını görüyorsan, sadece onu gösterebileceksin.. işte link https://dl.dropboxusercontent.com/u/18817963/kextler.rar

Yardımların için teşekkür ederim :) Sonuçları yazacağım.

- - - Güncellendi - - -

USB portları ve internet çalışmadığı için DVD'ye (USB gibi kullan demiştim Windows'ta) attım kextleri ama DVD'yi açtığımda klasörler bir an için gözüküp hemen yok oluyor. Bunu nasıl çözerim :D

Kabloyu çıkarmak için hayatın dikenli yollarından geçmem gerektiği için denememiştim bile :D Deniyorum hemen.

- - - Güncellendi - - -

Yine olmadı. Ethernet kablosuyla bağladım, ayarları kurcaladım ama olmadı. Peki o DVD'deki dosyalar niye görünmüyordur ki ? Gizli dosya olarak mı algıladı acaba ? Gizli dosyaları nereden gösterebilirim ?

- - - Güncellendi - - -

Mac'de bir gelişme yok ama şuan Dual-boot olayını halletmiş bulunuyorum :) Windows 8 Pro 64 Bit ve Mac OS X. Daha ne olsun :)

Edit: Erken konuşmuşum :D Bilgisayar direk Windows 8'i açıyor. Bunu nasıl çözerim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz da doğaçlama yaparak hallettim :) Şu kextleri atabilsem iyi olacak...

- - - Güncellendi - - -

3 tane daha DVD denedim, gizli dosyaları görünür hale getirdim yine yok ! Bir türlü kextleri görmüyor. Kext Wizard'dan bakınca klasörler görünüyor ancak tıkladığım an görünmez oluyor. Çözümü önerisi olan var mı ?

"-x" kullanıyorsan parametrede açarken güvenli moddur... Eğer kullanmıyorsan uyumsuz bir kext vardır usbehci kextleri uyumsuzluk yaratabilir...

- - - Güncellendi - - -

terminalden şu kodu girin chflags nohidden ~/Library/

- - - Güncellendi - - -

nohidden.jpg

- - - Güncellendi - - -

Belki hemen, belkide yeniden başlatınca görünür olur umarız..

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı