HP g6 1035-st Mac OS X boot sorunu

Ne kafa bulması yav :D bendeki 5.8 GB. Bir tane 4.2 GB buldum ama ne olduğu belli değil :D Sadece 10.8.3 olduğu yazılmış. Onu yazdırıyorum DVD'ye. Bir de DVD'ler 4.7'lik bende :D 8.5'luklardan nereden bulabilirim ? Bizim evin çevresinde yok öyle teknolojik bir yer :D

Edit: 4.2 GB'lık bozuk çıktı :D

Son düzenleyen: Moderatör:
O sürümlerine bakmadım zaten, direk 10.8 sürümlerini araştırıyorum, ordan bir şey çıkmazsa eski sürümlere bakacağım.

Edit: Steve Jobs gelse zaten bana dava açardı "hekintoş kullanıyo bu" (ya da kullanmaya çalışıyor :( ) diye :D

Masaüstünü de gör diye :D hahahaha
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O da iyiymiş :D

- - - Güncellendi - - -

Hazard'ı ML2 USB'si hazırlar gibi yazdırdım ama ML2 bootloader yüklesem çalışır mı acaba ? Yani dosyayı USB'ye attıktan sonra yüklemem gereken ekstra bir şey var mı Hazard için ?

Edit : Chameleon 2.1 Bootloader kurdum diske, onu kurmadan önce de denedim bir kere, görünüyordu ama seçince bir şey olmuyordu. Bootloaderı yükleyince tamamen kayboldu Hazard'ın yüklü olduğu bellek.

DSDT ? :D Abi benim anlamadığım şey bootloaderı yükledikten sonra niye USB'yi göremiyorum ? iAtkos ML2'de de Hazard'da da aynı şey oldu. İlla niyeti bozup masaüstüne dual-boot yapıp her şeyi sileyim mi :D

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı