HP Laptop R7 M260 Ekran Kartına Geçiş

erenelmas

Hectopat
Daha fazla  
Benim geçen yıl almış olduğum bir HP dizüstü bilgisayarım var. 1 yıldır kullanıyorum ama bu sıralar bir şeyi fark ettim. Bilgisayarın aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcılarına giriş yaptım. Ben bilgisayarımda AMD 8610g ekran kartı olduğunu düşünüyordum ama yanında bir de AMD R7 M260 ekran kartı olduğunu gördüm. Biraz araştırdıktan sonra HP'nin kendi sitesindeki dizüstü bilgisayarımın özelliklerinin bulunduğu PDF'yi açtığımda orada da R7 M260 olarak gözüktüğünü gördüm. Teknosa'dan baktığımda da R7 M260 olarak gördüm. Bu ekran kartını biraz araştırdım ve güzel bir ekran kartı olduğunu gördüm. GTA 5'i bile sıkıntısız oynattığını gördüm. Ama ben GTA 5'i bilgisayarımda denediğimde oyun zar zor açıldı. Sanırım bilgisayar şuanda 8610g'yi kullanıyor ama ben R7 M260'ı kullanmak istiyorum. Nasıl o ekran kartına geçiş yaptırabilirim? AMD'nin kendi programını kullanmaya çalıştım ama oradan başarısız oldum. Acaba BIOS'tan falan mı bir şeyler yapmam gerekli? Beni aydınlatırsanız sevinirim. (Resimlerle de gösterdim HP'nin kendi sitesinde, Teknosa'da ve aygıt yöneticisinde görünenleri.)

Screenshot_1.png
Screenshot_2.png
Screenshot_3.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı