Hp Pavilion G6 2. ekran kartına geçiş

Şu mübarek günde araycağım su hp'nin destegni sövecem ar ya kriz geciroyum suan fakir olmasam bilgisayarı kırmıstım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şu video'yu izlermisiniz.

Malesef HP kalitelidir. Ama G serisi berbat.

AIDA 64 varmı ? varsa laptop modelinizi öğrenebilirsiniz .

İzledim videoyu bende öyle yapıyorum lolü seciyorum ordan high performance yapıp lolde işe yarıyor zaten amd yi kullanıyor ama bf3 de otomatik olarak inteli kullanıyor isterseniz video ya da ss atabilirim.

Hemen indiriyorum.

O değil de lolde full grafik ultra da gölgelerde dahil +160 fps alıyorum bfde 19-30 ya üzüyor beni bu.

Programı açtım ama nerden görecegim yardım edebilir msiniz?

Heh buldum.

Çok sinir etti beni su şey ya bide cs 1.6 kurup deniycem. Bakalım onda hangisini kullancak.

CCC'den 3d ayarlarınıda yaptım aslında ya donmaması lazım :s

AMD değiştirilebilir grafikleri sabitlenebiliyor, bunun için control center dan veya değiştirilebilir grafiklerin kısayol undan yazılıma giriş yaparsanız, sabit olarak yüksek performans GPU yu seçebilirsiniz o zaman da bütün uygulamalarının o andan sonra yüksek performans GPU da çalışmaya başlar. Yüksek performans GPU ya geçiş yapabilmeniz için o anda ekranda hiç bir yazılımın açık olmaması gerekmektedir, web browser ler dahil, geçişi sağladıktan sonra açtığınız bütün uygulamalar yüksek performans GPU da açılmaya başlayacaktır.

AMD değiştirilebilir grafiklerde, bilgisayarınızın şarj cihazı takılı iken bilgisayar başladığı zaman yüksek performans GPU ya geçiş tercihini ayarlar bolümünden yapabiliyorsunuz.
Bu durumda şarj cihazı takılı olmadan bilgisayarı açtığınız zaman intel GPU ile otomatik olarak açılır bilgisayarınız. Şarj cihazı takılı olarak açtığınızda ise AMD GPU ya geçer, yada bilgisayar açıldıktan sonra geçişleri değiştirilebilir grafiklerden yaparsınız. AMD değiştirilebilir grafiklerin kullanım şekli böyledir şimdi gelelim driver işine.

Önceki yazılım ve sürücülerden verim alamadıysanız. Bütün hepsini kaldırın ve Linkte vereceğim sürücüyü indirip kurun. Kurulum aşamasında sürücü bilgisayarınızın diskine açılacak oradan girip elle kurulum gerçekleştireceksiniz.
Aşağıdaki driver işinizi çözer ise bilgisayarınızın güç yönetiminden hangi güç planını kullanıyor iseniz uyku modunu devre dışı çıkarın, veya bütün güç planları ayarlarından uyku modunu devre dışı çıkarın. Bunun için sağ alttaki pil işaretini tıkla >diğer güç şeçenekleri > plan ayarlarını değiştir > uyku bölümlerindeki süreleri kapat.
Bütün planlar için kapatabilirsin.
Aksi takdirde bilgisayarınız uyku moduna geçtikten sonra ekrana görüntü geri gelmeyebilir, bilgisayarınızı kapayıp açmak durumunda kalabilirsiniz.

MEGA

@Goksel KARVAR bey öncellikle ellerine sağlık çok uzun yazmışsın. Benim CCC driverımda yüksek GPU diye bir seçenek yok o verdiğiniz linkteki sürücüyü indirirsem o seçenek gelicek mi acaba?

Not: driverımın sürümü 14.4

Teşekkür ederim Göksel Abi inşallah düzelir bf3 te fps indiriyorum şimdi.

Bu arada Catalyst_14.4_WHQL_UnifL_v2.0.exe zaten bende yüklü olan sürüm sanırım.

Eğer daha önce bu sürüm yüklendi ise C:\drivers altında aynı isimde klasör olması gerekir.
Bilgisayarındaki yazlımları denetim masası programlar bölümünden kaldırıp bilgisayarını yeniden başlatmayı unutma. Sonra yeni kuruluma geç.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı