HP Omen 15-EN1018NT laptop alınır mı?

emre16brs

Femtopat
Daha fazla  
Bütçeme uygun laptop arıyordum gözüme bu çarptı pek bir bilgim yok ama gözüme güzel gözüktü çevremde daha önce HP kullanmış olan yok sizce alınır mı?(ısınma sorun değil soğutucu ile düzeltebilirim diye düşünüyorum)

Teknik özellikler
Marka HP.
Seri HP 4H0R8EA Omen
Ekran Boyutu
15 İnç
Sabit Disk Boyutu
1 TB
CPU Modeli
Ryzen 7
Kurulu RAM Belleği Boyutu
16 GB
İşletim Sistemi
DOS
Grafik Kartı Açıklaması
Özel
Grafik Yardımcı İşlemcisi
NVIDIA GeForce RTX 3070
CPU Hızı
4 GHz

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeme uygun laptop arıyordum gözüme bu çarptı pek bir bilgim yok ama gözüme güzel gözüktü çevremde daha önce HP kullanmış olan yok sizce alınır mı?(ısınma sorun değil soğutucu ile düzeltebilirim diye düşünüyorum)

Teknik özellikler
Marka HP.
Seri HP 4H0R8EA Omen
Ekran Boyutu
15 İnç
Sabit Disk Boyutu
1 TB
CPU Modeli
Ryzen 7
Kurulu RAM Belleği Boyutu
16 GB
İşletim Sistemi
DOS
Grafik Kartı Açıklaması
Özel
Grafik Yardımcı İşlemcisi
NVIDIA GeForce RTX 3070
CPU Hızı
4 GHz

Ben geçen yıl bu modelin RTX 3060 olanını aldım şu anda onu kullanıyorum. Bence alınır, sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplamaya çalışayım.

Ben alırken oyun bilgisayarı olarak kullanmaktan çok iş amaçlı aldım ve o şekilde kullanıyorum. Oyun nadiren oynuyorum ama hemen hemen bütün oyunları yüksek seviyede rahat rahat oynatıyor. (Ultra ya da Extreme seviyelerde bazı oyunlarda yetersiz gelebilir tabi.)

Ben geçen yıl bu modelin RTX 3060 olanını aldım şu anda onu kullanıyorum. Bence alınır, sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplamaya çalışayım.

Ben alırken oyun bilgisayarı olarak kullanmaktan çok iş amaçlı aldım ve o şekilde kullanıyorum. Oyun nadiren oynuyorum ama hemen hemen bütün oyunları yüksek seviyede rahat rahat oynatıyor. (Ultra ya da Extreme seviyelerde bazı oyunlarda yetersiz gelebilir tabi.)
Ben genellikle oyun için kullanılan rdr2, cyberpunk veya forza horizon 5 gibi zorlayıcı oyunlar oynadıysanız hangi ayarlarda kaç fps aldığınızı yazar mısınız

Technopat Haberler

Geri
Yukarı