HP Omen 16 vs HP Victus

Bütçe
35-40K

Jacopsso

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen7 7840hs 16Ram Rtx4060
Hangisini almalıyım? Daha önce iki tane Victus laptop aldım ekran ve batarya sorunu yaşadığım için doa belgesi ile değişim yaptırdım anakart ve ekran kaynaklı kalite düşüklüğü olduğunu düşünüyorum yine benzer sorunlar yaşamak istemiyorum acaba Omen mı alsam donanım olarak daha düşük fakat Omen'ın iç donanımı daha kalitelidir diye düşünüyorum ne dersiniz? Ekran kartı ve işlemcide çok fark var mıdır?

Dosya Ekleri

• IMG_2622.png
    IMG_2622.png
    262,9 KB · Görüntüleme: 40
Victus'un ekrani uzer, o yuzden Omen.

Hangisini almalıyım? Daha önce iki tane Victus laptop aldım ekran ve batarya sorunu yaşadığım için doa belgesi ile değişim yaptırdım anakart ve ekran kaynaklı kalite düşüklüğü olduğunu düşünüyorum yine benzer sorunlar yaşamak istemiyorum acaba Omen mı alsam donanım olarak daha düşük fakat Omen'ın iç donanımı daha kalitelidir diye düşünüyorum ne dersiniz? Ekran kartı ve işlemcide çok fark var mıdır?

4050 alacak fiyat bandına sahipseniz kesinlikle 4050 alın hocam. DLSS3 açınca FPS farkı bayağı açılıyor.

Victus'un ekrani uzer, o yuzden Omen.

4050 GPU'lu laptop için 40k istiyorlar gereksiz fazla pahalı hocam. Bence 30k ya ASUS TUF almak çok daha mantıklı.

Sisteme 8gb ram takviyesi yapılarak uzun süre rahatça kullanılabilir.

Şimdi hocam durum şöyle DOA belgesi ile değişim olacağı için 40k vermiş olmayacağım 32K ya aldığım Victus laptopun muadili ile değişim yapılacak dolayısıyla seçme hakkım var ya Gaming gentr sitesinden farklı bir laptop alacağım 35-40k bandından ya da bana Victus 4050 modelini değişim ile gönderecekler o yüzden soruyorum acaba omeni mi istesem ?

Şimdi hocam durum şöyle DOA belgesi ile değişim olacağı için 40k vermiş olmayacağım 32K ya aldığım Victus laptopun muadili ile değişim yapılacak dolayısıyla seçme hakkım var ya Gaming gentr sitesinden farklı bir laptop alacağım 35-40k bandından ya da bana Victus 4050 modelini değişim ile gönderecekler o yüzden soruyorum acaba Omen'i mi istesem?

Omen'i isteyin, olmazsa Asus TUF Gaming A15 FA507NV-LP023 Ryzen 7 7735HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 45kya kadar bundan iyisi yok.

Bu laptop hakkında yorumu olan yok mu hocam !?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı