HP Omen 17-CB1026NT 201U6EA alınır mı?

Kkavyesi 4 bölge aydınlatmalı değil mi tam anlamadım. 4 bölgeyi ayrı ayrı renk ile aydınlatabiliyor muyuz yoksa sadece kırmızı renk mi aydınlatıyor?

4 Bölgeli aydınlatmalı dedim. Biraz karışık yazmışım kusura bakmayın. Demek istediğim renkler arasında animasyonlu bir geçiş yok. Her renge ayarlayabiliyorsunuz o 4 bölgeyi ama sabit kalıyor. 4 bölgeli aydınlatma var her renk yapabiliyorsunuz. Sadece kırmızı renk yok.

HP Omen 17-CB1027NT 201U7EA Intel Core i7-10750H 16GB 1TB NVME SSD 6GB RTX2060 17.3" Fhd 144hz | Trendyol merhabalar bende sizin aldığınız bilgisayar ve bu bilgisayar arasında kaldım acaba siz kendi bilgisayarınızdan memnun musunuz, sanırım farklı olarak sadece 1 TB SSD farkı var fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim bir de sanırım GPN teknoloji Trendyol'dan aldınız ürünü satıcı ilgisi nasıl teşekkür ederim şimdiden.

Bilgisayarımdan memnunum. Isınma sorunu olduğunu düşünmüyorum. Klavyeye alışılmadık biraz ama şu an çok rahatça kullanıyorum. Satıcı sorunlu değil ama sipariş beklediğimden geç geldi diyebilirim. Hepsiburada'dan aldığım ürünler 2 günde gelirken laptop 3 veya 4 günde geldi. 1TB SSD'li model daha iyi olabilir çünkü SSD 3GB'a yakın bir okuma hızı sunuyor. Genel olarak şu an memnunum ama cihazı çok uzun bir süre kullanmadığımı belirteyim.Yapmamı istediğiniz testler vs var ise elimden geldiğimce yaparım.

Teşekkür ederim cevabınız için benim aklımda ki en büyük sorun satıcı firma gpn teknoloji bu satıcı dışında satan yok hiç bir yerde n11 hepsiburada amazon trenyol da sadece bu satıcı var ve yorumlarında çok sıkıntı yaşayan insanlar olduğunu okudum mağazadan kaynaklı o kafamı kurcalıyor satış politikasına amazonun daha çok güveniyorum ordan alıcam sanırım satıcı aynı olsa da
Başta aklımda monsterın
şu modeli olsa da hem stok sorunu hem dün gece gelen 1200 tl zammından sonra vaz geçtim gibi Hp daha mantıklı geliyor şuanda

Bende bugün bu ürünü almak istiyorum, bir kaç soru sormak istiyorum mağzada farklı bir modelini incelemiştim diğer notebook lar la klavye üstü sıcaklıklarına bakmıştım diğerlerin de klavye sıcaklığı normalken omen serisinde klavye çok sıcak gibi gelmişti sizin yorumunu nedir bu konuda klavye sıcaklığı nasıl birde fanlar seslimi çalıyor rahatsızlık verecek kadar var mı ?

Bende bugün bu ürünü almak istiyorum, birkaç soru sormak istiyorum mağzada farklı bir modelini incelemiştim diğer notebooklar la klavye üstü sıcaklıklarına bakmıştım diğerlerin de klavye sıcaklığı normalken Omen serisinde klavye çok sıcak gibi gelmişti sizin yorumunu nedir bu konuda klavye sıcaklığı nasıl bir de fanlar seslimi çalıyor rahatsızlık verecek kadar var mı?

Fanların sesi geliyor ama Gaming laptop.
Klavyeye gelirsek, 5 saat gibi başından kalkmadan oynarsam hissediyorum. Bana göre normal. Yeni modellerde ısınma daha az diye biliyorum.
Not: 3 yıldır termal macun yenilemiyorum. Hiç fan bakımı yapmadım. BIOS güncellemelerine bakmıyorum. NVIDIA GeForce Experience güncellemelerini de geldiği gün yapmıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı