OdoKush
Hectopat
Daha fazla
Tamamdır hallettim teşekkür ederim, şey sormak istiyorum oyun içinde kullanırken HP Omen Gaming club uygulamasını açmanın bir kısa yolu var mı acaba? Biliyor musunuz, sıcaklığa biraz takıntılıyım da hep kontrol edesim geliyor.
Eğer sıcaklığa takıntılıysanız Gaming Hub içerisinden Undervolting ayarını yapın bende 10 derecelere kadar fark ettirdi
@OdoKush Bataryanızın ne zaman üretildiğine bakabildiniz mi?
Hocam kusura bakma geç gördüm ya. Vallahi baktımda bulamadım tam üretim tarihini bulabilmek için adım adım hangi şeyleri yapmam lazım anlatabilir misin?
Pil ile ilgili yeni bir şey fark ettim daha önce söylediğim gibi ben hiç şarjsız kullanmadım kapatınca çekiyorum açmadan takıyorum fakat 1-2 kere hiç çıkarmama rağmen pilin %95'e düştüğünü gördüm çok şaşırdım. Dünde oyunu kapattım Windows güncellemesi vardı güncellemeyi yap PC'yi kapat dedim bir baktım şarj kısmı turuncu yanıyor yani şarj ediliyor. Hiç prizden çıkarmadan böyle bir şey olması ne kadar mümkün olabilir ilk defa yaşadım bunu?
- Bir yeni sorunum daha hayırlı olsun. Texture Shimmering.
Oyunlarda en son Ultra ayarlarda çalıştırsamda DLSS açsamda MSAA, FXAA, TAA vs her şeyi yapsamda şu uzaktaki nesnelerin parıl parıl parlayıp tırtıklanıp titremesini geçiremiyorum illallah ettirdi beni. Bazı kimseler için çok önemli bir detay değil ama ben sadece oyun için kullanıyorum bu laptopu ve gerçekten çok güçlü bir ekran kartı var. Yani bu kadar güçlü bir ekran kartıyla böyle bir problem yaşamak canımı sıktı. Millet 6-7 yıldır bu problemle uğraşıyormuş ve hiçbir çözümünü bulamadım. Benim gibi bu sorunu yaşayan var mı?
Bazıları bunun NVIDIA ve AMD'nin 4K monitör satmak için yaptıkları bir yazılımsal işgüzarlık olduğundan söz etmiş ama bazı bizim gibi Full HD'ya da 2K kullanıcılarında bu sorun yok yani olayın çok çözünürlükle alakalı olduğunu sanmıyorum. Gözüne çarpan olursa beni bilgilendirirse sevinirim.
Son düzenleme: