Senın laptop kaç derece oyun modunda yuksek performans modunda ıslemcı sabıt 3988 Hz 80 90 arası frekans normal olunca hareketlı olunca 70 80 derece.
Masaüstü kullanıyorum 60ı geçmiyor bende.
Senın laptop kaç derece oyun modunda yuksek performans modunda ıslemcı sabıt 3988 Hz 80 90 arası frekans normal olunca hareketlı olunca 70 80 derece.
Masaüstü kullanıyorum 60ı geçmiyor bende.
Acaba termal macunu mu yenilemek gerekiyor bilemedim...
evet bende ona göre aldım.. ilk bir kaç gün iyiydi sanki. sonra forumda da 3-4 kişide olduğu gibi ısı sorunu çıkmaya başladı garip şekildeYok hocam burada başka bir iş var. Ve bu laptopun soğutması çok iyi deniliyordu forumda.
Evet bende ona göre aldım. İlk birkaç gün iyiydi sanki. Sonra forumda da 3-4 kişide olduğu gibi ısınma sorunu çıkmaya başladı garip şekilde.
hocam turbo fan dediğiniz kendi uygulamasında max'a almayı mı söylüyorsunuz ?Turbo fan acık degıl ikisinde de biri oyun modu tum cekırdekler sabıt frerkans da digeri ıslemcı hareketli kafasına gore Hz verıyor fan hızı normalde Turbo da degıl. Oyun en dusuk ayarlarda yuk ıslemcıde.
Hocam Turbo fan dediğiniz kendi uygulamasında Max'a almayı mı söylüyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.