HP Omen 17-CK0007NT 90 derece normal mi?

Acer'i laptopumu genelde beğenmem ama arada oyun atarım pubg steam felan yük altında da 90 dereceyi nadir gördüm. İlginç. İntel işlemciler böyle sanırım. Ryzen 7 5800hta böyle sorunlar pek yok gibi.. Modeli de şu https://www.hepsiburada.com/acer-ni...ilir-bilgisayar-nh-qarey-002-p-HBCV00000NPPGI
Intel işlemci ile alakası yok bu omenlerde kronik bir sorun var ama yazılım ama donanım. Belki işlemci ve ekran kartı macunu değiştirilirse belki bu ısınma kalkar ama! Benim anlamadığım ekran kartları ısınmıyorda işlemci ısınıyor. Sonuçta onda da aynı macun sürülü.

Intel işlemci ile alakası yok bu Omen'lerde kronik bir sorun var ama yazılım ama donanım. Belki işlemci ve ekran kartı macunu değiştirilirse belki bu ısınma kalkar ama! Benim anlamadığım ekran kartları ısınmıyorda işlemci ısınıyor. Sonuçta onda da aynı macun sürülü.

Ben bu degerlerı almak ıcın 3 kere sıldım surdum hocam bazen tam olmuyor.

Intel işlemci ile alakası yok bu Omen'lerde kronik bir sorun var ama yazılım ama donanım. Belki işlemci ve ekran kartı macunu değiştirilirse belki bu ısınma kalkar ama! Benim anlamadığım ekran kartları ısınmıyorda işlemci ısınıyor. Sonuçta onda da aynı macun sürülü.

Bu laptop çok önerildi herkes tarafından. Özellikle soğutması ve kasanın hava sirkülasyonu yüzünden. Bunları böyle kolayca demeniz doğru değil. Sorun sizden kaynaklı da olabilir.

Intel işlemci ile alakası yok bu omenlerde kronik bir sorun var ama yazılım ama donanım. Belki işlemci ve ekran kartı macunu değiştirilirse belki bu ısınma kalkar ama! Benim anlamadığım ekran kartları ısınmıyorda işlemci ısınıyor. Sonuçta onda da aynı macun sürülü.
ekran kartı 60 küsür max 75 c zor oluyor valorantta.

@ambushermayki O fiyata donanımı gayet iyi diye önerdiler de ben de forumda bu laptopun ısındığına dair çok konu gördüm sanırım harbiden ısınıyor. Bana kalırsa normal her laptop ısınıyor. Thermal throttling yenmediği sürece sorun yok derim.

Bu laptop çok önerildi herkes tarafından. Özellikle soğutması ve kasanın hava sirkülasyonu yüzünden. Bunları böyle kolayca demeniz doğru değil. Sorun sizden kaynaklı da olabilir.
O yüzden mi acaba millette yavaş yavaş bu sorunlar çıkmaya başladı acaba ? hadi benim ürünüm hatalı idi? Peki diğer kullanan arkadaşlar onlarda da mı sorun var ?

@ambushermayki o fiyata donanımı gayet iyi diye önerdiler de ben de forumda bu laptopun ısındığına dair çok konu gördüm sanırım harbiden ısınıyor. Bana kalırsa normal her laptop ısınıyor. Thermal throttling yenmediği sürece sorun yok derim.

Bu segmentteki bir laptop da böyle sıcaklıklar sorun şahsen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı