Bu laptop çok önerildi herkes tarafından. Özellikle soğutması ve kasanın hava sirkülasyonu yüzünden. Bunları böyle kolayca demeniz doğru değil. Sorun sizden kaynaklı da olabilir.
Benim cihazımda coil whine tarzı bir ses vardı ilk aldığımda inceleme için servise gönderdim göndermeden önce FPS'ler çok yüksekti soıcaklık buralarda değildi incelemeden geldikten sonra FPS'ler düştü sıcaklık arttı çok.
O yüzden mi acaba millette yavaş yavaş bu sorunlar çıkmaya başladı acaba ? hadi benim ürünüm hatalı idi? Peki diğer kullanan arkadaşlar onlarda da mı sorun var ?
Benim cihazımda coil whine tarzı bir ses vardı ilk aldığımda inceleme için servise gönderdim göndermeden önce FPS'ler çok yüksekti soıcaklık buralarda değildi incelemeden geldikten sonra FPS'ler düştü sıcaklık arttı çok.
Kral sıfırlamayı düşündüm yine ama ben bu cihazı servise göndermeden önce de Windows 11 Pro ile kullanıyordum ne FPS değerleri ne de sıcaklık değerleri böyle değildi hatırlar mısın bilmiyorum ama.
Kral sıfırlamayı düşündüm yine ama ben bu cihazı servise göndermeden önce de Windows 11 Pro ile kullanıyordum ne FPS değerleri ne de sıcaklık değerleri böyle değildi hatırlar mısın bilmiyorum ama.
Eskiden amd yok böyle yok şöyle ısınıyor diyorduk diyorlardı şimdi intel öyle oldu. Tabi farklı bi durum söz konusu diğer markalardaki inteller ısınmıyorda bu cihazlar neden böyle birden bire ısınmaya başladı orası muamma. Büyük ihtimal bana kalırsa tamamen macunla alakalı bi durum. Sıvı macun olduğu için genleşip taşıyor işlemci macunsuz kalıyor. Oradan taşan macun anakarta taşıp zarar veriyor sisteme.