HP Omen 17-CK0007NT 90 derece normal mi?

Bu laptop çok önerildi herkes tarafından. Özellikle soğutması ve kasanın hava sirkülasyonu yüzünden. Bunları böyle kolayca demeniz doğru değil. Sorun sizden kaynaklı da olabilir.

Benim cihazımda coil whine tarzı bir ses vardı ilk aldığımda inceleme için servise gönderdim göndermeden önce FPS'ler çok yüksekti soıcaklık buralarda değildi incelemeden geldikten sonra FPS'ler düştü sıcaklık arttı çok.

O yüzden mi acaba millette yavaş yavaş bu sorunlar çıkmaya başladı acaba ? hadi benim ürünüm hatalı idi? Peki diğer kullanan arkadaşlar onlarda da mı sorun var ?
Hocam zaman gösterecek herşeyi.3-5 kişi ile karar veremeyiz.
Benim cihazımda coil whine tarzı bir ses vardı ilk aldığımda inceleme için servise gönderdim göndermeden önce FPS'ler çok yüksekti soıcaklık buralarda değildi incelemeden geldikten sonra FPS'ler düştü sıcaklık arttı çok.
Onu servise sormanız lazım.

LoL 130'mu? Kesinlikle bir sıkıntı var hocam.

Evet hocam 130-160 FPS arası değişiyor.
Dostum sıfırladınız mı cihazı. Hâlâ Windows 11'de mi deniyorsunuz. Windows kaynaklı da olabilir diye düşünüyorum.

Kral sıfırlamayı düşündüm yine ama ben bu cihazı servise göndermeden önce de Windows 11 Pro ile kullanıyordum ne FPS değerleri ne de sıcaklık değerleri böyle değildi hatırlar mısın bilmiyorum ama.

Evet hocam 130-160 FPS arası değişiyor.

Kral sıfırlamayı düşündüm yine ama ben bu cihazı servise göndermeden önce de Windows 11 Pro ile kullanıyordum ne FPS değerleri ne de sıcaklık değerleri böyle değildi hatırlar mısın bilmiyorum ama.
Yo evet cihaz kaynaklı sıkıntı olabilir ancak Windows 11 çok sıkıntılı diye söyledim.

Eskiden amd yok böyle yok şöyle ısınıyor diyorduk diyorlardı şimdi intel öyle oldu. Tabi farklı bi durum söz konusu diğer markalardaki inteller ısınmıyorda bu cihazlar neden böyle birden bire ısınmaya başladı orası muamma. Büyük ihtimal bana kalırsa tamamen macunla alakalı bi durum. Sıvı macun olduğu için genleşip taşıyor işlemci macunsuz kalıyor. Oradan taşan macun anakarta taşıp zarar veriyor sisteme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı