HP Omen 17-CM2002NT 4070 nasıl?

tanraw

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, eğer bu laptopu satın aldıysanız memnun musunuz? Bu laptop hakkında ne düşünüyorsunuz?

Merhaba, eğer bu laptopu satın aldıysanız memnun musunuz? Bu laptop hakkında ne düşünüyorsunuz?
Aşağıdaki yorum aşırı fazla ışık sızması olduğunu söylüyor.

4070'li bir laptopun ısınması normal değil mi?
4070'li bir laptopun ısınması normal değil mi?
60.000₺ fiyatı sadece 4070 mobil ekran kartına vermek pek mantıklı değil laptop zaten parça kalitesi bakımından yetersiz üstüne üstlük ısınırsada insan bir soruyor bu paraya ne için verdim diye.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-08-08-23-26-34-958_com.pozitron.hepsiburada-edit.jpg
    Screenshot_2023-08-08-23-26-34-958_com.pozitron.hepsiburada-edit.jpg
    61,8 KB · Görüntüleme: 70
Bilmiyorum, bu yüzden bana bu laptopu kullanan birisinin yorumu lazım

60.000₺ fiyatı sadece 4070 mobil ekran kartına vermek pek mantıklı değil laptop zaten parça kalitesi bakımından yetersiz üstüne üstlük ısınırsada insan bir soruyor bu paraya ne için verdim diye.
O zaman bu fiyatta hangi hazır PC'yi önerirsin?

Bilmiyorum, bu yüzden bana bu laptopu kullanan birisinin yorumu lazım

O zaman bu fiyatta hangi hazır PC'yi önerirsin?

Ahahahhahaha kanka inan şu an aynı kaderi paylaşıyoruz bende 3 4 haftadır laptop arıyorum ROG STRIX Scar 18 aldım herkes coil Wine sesi var diyor şimdi bende hazır sistem arayışındayım ama sana bir önerim var Technopat AMD 3X hazır sistem var 50k onda birkaç parça yükseltebilrisin (gerek yok) o sistemi al şu an en iyisi o 50kya alınabilecek onun dışında 60k için bilgim yok

Ben kullanıyorum last of us dahi oynadim 70 derece üstüne pek çıkmıyor. Ortalama 65 derecede çalışıyor ekran kartida işlemci de

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı