satın almadım fakat yorumlar laptopun ısınd8ğını söylüyorMerhaba, eğer bu laptopu satın aldıysanız memnun musunuz? Bu laptop hakkında ne düşünüyorsunuz?
4070'li bir laptopun ısınması normal değil mi?satın almadım fakat yorumlar laptopun ısınd8ğını söylüyor
Aşağıdaki yorum aşırı fazla ışık sızması olduğunu söylüyor.Merhaba, eğer bu laptopu satın aldıysanız memnun musunuz? Bu laptop hakkında ne düşünüyorsunuz?
4070'li bir laptopun ısınması normal değil mi?
60.000₺ fiyatı sadece 4070 mobil ekran kartına vermek pek mantıklı değil laptop zaten parça kalitesi bakımından yetersiz üstüne üstlük ısınırsada insan bir soruyor bu paraya ne için verdim diye.4070'li bir laptopun ısınması normal değil mi?
Bilmiyorum, bu yüzden bana bu laptopu kullanan birisinin yorumu lazımAşağıdaki yorum aşırı fazla ışık sızması olduğunu söylüyor.
O zaman bu fiyatta hangi hazır PC'yi önerirsin?Aşağıdaki yorum aşırı fazla ışık sızması olduğunu söylüyor.
60.000₺ fiyatı sadece 4070 mobil ekran kartına vermek pek mantıklı değil laptop zaten parça kalitesi bakımından yetersiz üstüne üstlük ısınırsada insan bir soruyor bu paraya ne için verdim diye.
Bilmiyorum, bu yüzden bana bu laptopu kullanan birisinin yorumu lazım
O zaman bu fiyatta hangi hazır PC'yi önerirsin?
Malzeme kalitesi nasıl? alüminyum-magnezyum hissiyatı veriyor diye okumuştum bir yerde.Ben kullanıyorum last of us dahi oynadim 70 derece üstüne pek çıkmıyor. Ortalama 65 derecede çalışıyor ekran kartida işlemci de
Hocam ürünü ne zaman aldınız, ne düşünüyorsunuz ve aklınızda ne varsa yazın lütfen.Ben kullanıyorum last of us dahi oynadim 70 derece üstüne pek çıkmıyor. Ortalama 65 derecede çalışıyor ekran kartida işlemci de
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.