HP Omen 17-DB0015NT almaya değer miydi?

Bütçe
69000

Huseyinn48

Hectopat
N 11'den aldığım HP Omen 17-DB0015NT laptopu 69 bin TL'ye aldım şu anda hiçbir sitede satışı mevcut değil ve en son fiyatı 95 bini görmüş xd. PC performans teslerini yaptım hiçbir sorun çıkmadı. PUBG full ayarlarda 77 derece sıcaklığı geçmedi. Ürünün linkini atacağım. Sadece sormak istediğim şudur. Bu bilgisayar fiyatına daha iyi bir PC bulabilir miyim? Ve bu fiyatlara çıkmama gerek var mıydı yani 50 bandında bir PC de yetebilir mıydı bana (oyun için alıyorum)? Değerli yorumlarınız fikirleriniz için çok teşekkür ederim. https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...-17-3-qhd-gaming-laptop-fiyati,724964164.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Victus Gaming Laptop 16-r0076nt | HP® Türkiye
Ben bu modeli 41 bin TL'ye 4 ay önce almıştım seninkiyle kıyaslayınca aldığın laptopun 28 bin TL fark verecek bir donanımı olduğunu düşünmüyorum. Bana kalırsa 69 bin TL bu laptop için pahalı fakat iade etme şansın yoksa eldekiyle idare etmen gerek.
Rdr 2 de ultra ayarlarda 60 70 FPS veriyor mesela sizde nasıl performans?

Rdr 2 de ultra ayarlarda 60 70 FPS veriyor mesela sizde nasıl performans?
Laptopu ilk aldığım zaman denemiştim değerleri şuan hatırlamıyorum fakat şimdi test edip değerleri atacağım

2K Ultra ayarlarda DLSS Quality seçeneğinde değerler:
05-12-2024, 12:18:45 RDR2.exe benchmark completed, 3369 frames rendered in 53.078 s
Average framerate : 63.4 FPS
Minimum framerate : 60.0 FPS
Maximum framerate : 67.9 FPS

Son düzenleme:
Laptopu ilk aldığım zaman denemiştim değerleri şuan hatırlamıyorum fakat şimdi test edip değerleri atacağım

2K Ultra ayarlarda DLSS Quality seçeneğinde değerler:
05-12-2024, 12:18:45 RDR2.exe benchmark completed, 3369 frames rendered in 53.078 s
Average framerate : 63.4 FPS
Minimum framerate : 60.0 FPS
Maximum framerate : 67.9 FPS
Ya şimdi benim PC ayarlarında bakınca 70 k dan aşağı yok . Hadi diyorum özelliklerden kısalım. Bu sefer 55 e geliyor. Bende uzun vadeli kullanacağım için geri iade etmeyi düşünmüyorum şuanda . Evde sabit takilsam masaüstü dizecegim ama evde değilim seyyar çalışıyorum. Kafam geri iade edip bütçeyi kısıp bir PC almak vardı ama bilmiyorum kararsızım.

Ya şimdi benim PC ayarlarında bakınca 70 kdan aşağı yok. Hadi diyorum özelliklerden kısalım. Bu sefer 55'e geliyor. Bende uzun vadeli kullanacağım için iade etmeyi düşünmüyorum şu anda. Evde sabit takilsam masaüstü dizecegim ama evde değilim seyyar çalışıyorum. Kafam iade edip bütçeyi kısıp bir PC almak vardı ama bilmiyorum kararsızım.

Elindeki sisteme benzer özellikli bir Victus modeli var 9000TL cebimde kalsın dersen aşağı linkini bırakıyorum

https://www.hepsiburada.com/hp-omen...-17-3-dos-dizustu-bilgisayar-pm-HBC00006GO28F bunun sadece 32 gb hali sanırım.

58bin tlye 2bin tllik ram alsan 60k yapar 9 bin tl fazla oluyor yani, tam özelliklerine bakmadım bu arada.

Ekleme yapayım senin elindeki 2k, benim üstte attığım 1080p bana göre 9 bin tlye değmez ancak kasa kalitesi falan filan derken iş görür diye düşünüyorum. Kafana takma Victus dediğin bir alt segmentin ürünü bir zahmet fiyat farkı olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı