HP Omen 17 i7-13700HX alınır mı?

Bu cihazın 4070'li varyasyonunu kullanıyorum. Isınma problemi hiç yok. Yüksek grafiklerde AAA oyunlar oynarken bile fan yüksek hızlarda çalışmıyor. O kadar iyi bir soğutma performansı var.

Benim tek beğenmediğim bilgisayar ile alakalı ses performansı. Yani çok kötü vasat değil. Ama daha da iyi olmayı hak edebilirdi diye düşünüyorum. Yoksa başka bir sorun görmedim.

Benim tek beğenmediğim bilgisayar ile alakalı ses performansı. Yani çok kötü vasat değil. Ama daha da iyi olmayı hak edebilirdi diye düşünüyorum. Yoksa başka bir sorun görmedim.
Oyuncu olupta kulaklık kullanmayan görmedim ben de dahil.o yüzden hiç önemli değil bence ses olayı.masaüstü rtx 4070 kadar laptop 4080 denk geliyor mu şuan benim için önemli olan bu .

Evet eşit diyebiliriz
1682290174510.png

Oyuncu olupta kulaklık kullanmayan görmedim ben de dahil.o yüzden hiç önemli değil bence ses olayı.masaüstü rtx 4070 kadar laptop 4080 denk geliyor mu şuan benim için önemli olan bu .

Bu cihazın 4070'li varyasyonunu kullanıyorum. Isınma problemi hiç yok. Yüksek grafiklerde AAA oyunlar oynarken bile fan yüksek hızlarda çalışmıyor. O kadar iyi bir soğutma performansı var.

Ben de amerikadan linkteki ürünü ssdyi 1tb ramleri 2x16 gpu yu 4070 yapıp almayı düşünüyorum da memnun musunuz hala? Sizinki de 13700hx li model galiba. Benim için ısınma konusu önemli baya, oyunlarda işlemci ve ekran kartı kaç derecelere çıkıyor? Bir de fan sesi çok mu?

Çok memnunum. Az önce cs go attım. akıyor. ses falan da yok. 70 civarı geziyor genelde oyunlarda. çıkar çıkmaz 50leri görüyor. 13700hx. 17 ich olduğu için soğutma performansı çok iyi. ısıyı yayabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı