HP Omen 17 i7-13700HX alınır mı?

Hocam oyun oynarken her laptopta fan sesi vardır ama soğutması gerçekten güzel. Şahsi fikrim 2023'ün şampiyonu Omen 17 serisi oldu. Tek kötü yanı kasası çok iz tutuyor.

Benim almak istediğim 16 inch. Çok fark olmaz herhalde soğutma olarak. Batarya da biraz önemli benim için bataryası nasıl peki? Bir de sizdeki ekran fhd mi qhd mi? 90 dolar fark vererek qhd yapabiliyorum fakat batarya süresini kısaltır herhalde. Genelde monitöre bağlayarak kullandığım için çok da önemli değil ekranı.

Hocam oyun oynarken her laptopta fan sesi vardır ama soğutması gerçekten güzel. Şahsi fikrim 2023'ün şampiyonu Omen 17 serisi oldu. Tek kötü yanı kasası çok iz tutuyor.
Fan sesi olabilir de şu an kullandığım 1050ti lı dell aldığım günden beri aşırı fan sesi ve 100 dereceleri gören işlemcisiyle bezdirdi beni. O yüzden bir daha böyle bir deneyim yaşamak istemiyorum

Bende i7 13700HX-RTX4080 olanı var. Isınma namına hiçbir şey yok ve olsa bile Omen hubda undervolting yapılabiliyordu. Tabii ben yapmadım. Fanları maxa alınca dereceler 60'ın altına iniyor ama resmen evin içinde 2 oda öteden ses duyuluyor. Kendi kararına bıraktığımdada 74-80 arasında dolanıyor. Tabii bunlar hep Ultra ayarlarda. Ben Ultra hastası olmadığım için dereceler daha düşük bende.

Hocam aynı ürünü almayı düşünüyorum anladığım kadarıyla ısınmada bir sıkıntı yok gibi. Ses problemi var mı çok gürültü yapıyor mu?

Hocam aynı ürünü almayı düşünüyorum anladığım kadarıyla ısınmada bir sıkıntı yok gibi. Ses problemi var mı çok gürültü yapıyor mu?

Belli ayarlar ile oynarsanız ses az hocam ama Full Ultra takılınca ses haliyle oluyor. Fanları maxa alınca zaten helikopter gibi ses yapıyor ama artı olarak buzdolabı gibi çalışıyor.

Belli ayarlar ile oynarsanız ses az hocam ama Full Ultra takılınca ses haliyle oluyor. Fanları maxa alınca zaten helikopter gibi ses yapıyor ama artı olarak buzdolabı gibi çalışıyor.

Peki hocam ürüne çok iyi öneririm diyebilir misin? Şu ana kadar bir sıkıntı yaşadınız mı hiç.

Peki hocam ürüne çok iyi öneririm diyebilir misin? Şu ana kadar bir sıkıntı yaşadınız mı hiç.

HP Omen 2023 modellerini kesinlikle öneririm. Bilinçli bir kullanıcıysanız üzecek bir ürün değildir. Oyun oynayacaksanız ayrı bir klavye kullanmalısınız mesela. Normal günlük kullanım harici, oyun oynarken çok daha fazla baskı uygularız klavyeye çünkü. İş içinde güzel bir laptop. Sade ve hoş.

Aynı modeli almayı düşünüyorum. Pazarama genel olarak laptoptan memnun musunuz oyun oynarken vs?

Elimde yeni kurduğum masaüstü pc de olduğu için laptopla hiç oyun oynamadım sadece iş için kullanıyorum ama herhangi bir sorun yaşamadım. Ağır şartlarda laptopu zorlayarak kullanan arkadaşlar cevap verirse daha iyi olur.

Konuyu hortlatıyorum ama 2023 Ekim ayında alınır mı hala ? Geri kalıyor mu rakiplerinden ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…