HP Omen 17 sıcaklık değerleri normal mi?

@Turkogul testlerde sıkıntı yok gözüküyor lakin oyunlarda işlemci sıcaklığı alıyor başını gidiyor 100 dereceye kadar normal miş sözde sıcaklıklar :S
Hocam selamlar konuyu hortlatıyorum ama nedir son durum? Cihazı kullanmaya devam ediyormusunuz yoksa iade mi etttiniz ? Kullanıyorsanız son sıcaklık değerleri nedir ?
 
Cihaz hala serviste 3 tane firma ile görüşüyorum gpnteknoji hp ve penta ile iade için bekliyorum.
Hocam umarım düzelir. Bende bugün sipariş verdim hepsiburada üzerinden umarım bende aynı sıkıntıyı çekmem. Eğer kafama yatmazsa kargo yola çıkmadan iptal de edebilirim. Birde oyundaki işlemci sıcaklığı dışında stres testlerinde ki işlem sıcaklıkları nedir bilgilendirirseniz sevinirim.
 
Merhaba yakında zamanda

Omen by HP laptop 17-CK0004NT (4G8k9EA)​

Modelini satın aldım oyunlarda MSI Afterburner testlerinde oyun işlemci sıcaklığı genelde 80-100 derecelerde çoğunlukla da 90 derecelere dayanıyor. HP ile görüştüm bu değerler normal diyor. Oynadığım oyun ise World of Tanks ekstradan da Valorant yükledim onda da sıcaklık değerleri aynı çeşitli testler vs. yapmama rağmen sıcaklıklar işlemciyi % 100 kullanarak o derecelere çıkıyor. Fakat World of Tanks da işlemciyi % 30-45 arasında kullandığın sıcaklık 90-100 derecelerde!

Fan hızlanıp yavaşlama sorunu çözüldü mü?
 

Geri
Yukarı