HP Omen 17 vs HP Victus 16 vs MSI Pulse 15

omen'ide bu yüzden ekledim listeme, victus daha yeni çıktı sayılır, ileride bir sorun oluşturur mu bilemedim, aranızda belki kullanan varsa diye sorayım dedim zaten hocam

ho

omen'de ram'i arttırabilir miyim ileride, boşu boşuna 6k tl vermektense bunu almak daha mantıklıymış hocam
RAM ekleyebilirsin sonradan.

@spacespacexx Full HD ekran yeterli olur diyorsan alınabilir oyun performansı açısından da daha iyi olur hem de, ama bu ROG'larda klavye soyulması sorunu var birkaç kişide gördüm. Yeni seride varmı bilmiyorum kuzenimde 3050ti lı model var onunki soyulmuş birde şöyle bir konu açılmış: ASUS ROG G17 klavye tuşları soyuldu
aklımda hiç asus yok aslında sonradan ekledim, hp düşünüyorum şu an sadece hocam

Varsa atabilir misiniz değerlendirmek isterim, RAM ve SSD'yi dikkate alarak seçtim.

RAM ve SSD sonradan değiştirilebilir çok önemli değiller en uygunları şunlar.

Yukarıda @Losethyy arkadaşımız da atmış. Bu varken diğerlerine bakma derim, Omen kalite olarak Victus'dan daha iyidir ve evet sonradan RAM eklenebilir.

Yukarıda @Losethyy arkadaşımız da atmış. Bu varken diğerlerine bakma derim, Omen kalite olarak Victus'dan daha iyidir ve evet sonradan RAM eklenebilir.
evet omen yıllardır geliştiriyorlar hocam ama aynı özelliklerle victus daha uyguna geliyor, sizce gerçekten kalite farkı bu kadar etkiler mi, arada 7k fark var yaklaşık

RAM ve SSD sonradan değiştirilebilir çok önemli değiller en uygunları şunlar.
teşekkür ederim dediğiniz gibi ram ve ssd değiştirilebilir ileride, şimdi görüştüm ram bellekleri hariciymiş

evet omen yıllardır geliştiriyorlar hocam ama aynı özelliklerle victus daha uyguna geliyor, sizce gerçekten kalite farkı bu kadar etkiler mi, arada 7k fark var yaklaşık

teşekkür ederim dediğiniz gibi ram ve ssd değiştirilebilir ileride, şimdi görüştüm ram bellekleri hariciymiş
Soğutma üzerinden fark olacaktır, ayrıca daha Premium bir hissiyat ve daha kaliteli bir ekran. Fakat seçim size kalmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı