seloo33
Femtopat
Teşekkür ederimatarım tabii hocam
Teşekkür ederimatarım tabii hocam
Hocam çok baktım ama bu HP laptopların internette inceleme videosu yok ama dediğim zaten her bilgisayar için geçerli bir durum ekranı QHD olduğu için fps doğal olarak daha düşük olacaktır.Hocam geldiğinde kullanıp yorumlarınızı yazarmısnz cunki bu laptop ile alakalı video bulamıyorum
Hocam hic adam akıllı video yok bu ikisi ile ilgili test videoları varsa link atar mısınız
Hayırlı olsun hocam bu fiyattaki en iyi bilgisayar denebilir. Bu serinin soğutma performansı hakkında internette bilgi yok özellikle o konuda geri dönüş bildirirseniz on numara olurBunu aldım arkadaşlar, çok teşekkür ederim yardımlarınız için
Çokmu FPS düşüyorHocam çok baktım ama bu HP laptopların internette inceleme videosu yok ama dediğim zaten her bilgisayar için geçerli bir durum ekranı QHD olduğu için fps doğal olarak daha düşük olacaktır.
Hayırlı olsun hocam bu fiyattaki en iyi bilgisayar denebilir. Bu serinin soğutma performansı hakkında internette bilgi yok özellikle o konuda geri dönüş bildirirseniz on numara olur![]()
hocam god of war da yaklaşık 10 fps fark oluyor, cyberpunk da 40 fps fark oluyor. Oyundan oyuna değişiyor ama 10 ila 40 fps arasında bir fark oluştuğunu söylemek mümkün.Çokmu FPS düşüyor
sağolun hocam, elime geçsin her şeyiyle burayı bilgilendirmeye çalışacağımHocam çok baktım ama bu HP laptopların internette inceleme videosu yok ama dediğim zaten her bilgisayar için geçerli bir durum ekranı QHD olduğu için fps doğal olarak daha düşük olacaktır.
Hayırlı olsun hocam bu fiyattaki en iyi bilgisayar denebilir. Bu serinin soğutma performansı hakkında internette bilgi yok özellikle o konuda geri dönüş bildirirseniz on numara olur![]()
Rica ederim bu FPS kaybını olumsuz yorumlamamak lazım sonuçta 1440p ekranın verdiği görüntü kalitesi ile 1080p bir değilsağolun hocam, elime geçsin her şeyiyle burayı bilgilendirmeye çalışacağım
sizin bahsettiğiniz omen serisindeki tüm pc'ler için mi hocamRica ederim bu FPS kaybını olumsuz yorumlamamak lazım sonuçta 1440p ekranın verdiği görüntü kalitesi ile 1080p bir değilisterseniz 1080p de oynayabilirsiniz daha yüksek fps verir ama o zamanda bulanıklık oluşuyor diyorlar o konuda çok bilgim yok.
hayır hocam masaüstü, dizüstü marka farketmeksizin her bilgisayarda olan bir durum bu bir hata vs. de değil örneğin grafik ayarlarını high dan ultraya aldığınızda görüntü güzelleşir ama fpsde düşme olur aynı bunun gibi 1440p daha güzel bir görüntü sunar ama fps daha düşüktür 1080p'e göre.sizin bahsettiğiniz omen serisindeki tüm pc'ler için mi hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.