HP Omen 24" 780D9E9 model monitör alınır mı?

RtcrS86

Hectopat
Öncelikle bu kategoride konu açtığım için özür dilerim fakat monitör kategorisinde konu açtığım vakit uyarı alıyorum.

İlk aldığım monitör AOC 24G2SPU ve ölü pixel çıktığı için iade ettim. İkinci aldığım monitör Gigabyte G24F-2 ve tekrardan ölü pixel çıktığı için iade ettim hala iadesini bekliyorum.

Normalde HP Omen 25i alacaktım fakat fiyatları uçtuğu için HP Omen 24 780D9E9 modelini araştırdım ve güzel özellikleri var. Gerçek 8 bit panel yani 6 bit + frc değil bu yüzden renkleri çok daha iyi. Yükseklik(asansör) ve pivot özelliği var. Linki aşağıya bırakıyorum.

Bunun dışında Dell G2422HS var aynı fiyata bunu mu almalıyım? Yoksa HP Omen'mi?
Ayrıca Lenovo Legion R25I30 modeli var fakat ayakları devasa büyük olduğu için masama sığmıyor ve içerisinden HDMI kablosu çıkmıyor. Benim ekran kartımda sadece HDMI çıkışı var ve fazladan HDMI kablosu almak istemiyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum.

@Saint Lucia hocam yardımcı olursanız sevinirim.

Link atarsanız sevinirim.

Ayrıca @Saint Lucia hocam müsait iseniz şu konuya bir göz atsanız?

Şu an konunu okuyordum.
Bu HP'yi daha önce de konuştuk forumda. Fakat 15-20 dakikadır bakınıyorum hala kapsamlı testleri paylaşılmamış. Bu yüzden öneri listemize alamamıştık.

Tek güvendiğim kaynak paneli hakkında bilgiler olması.
Paneli LG'ye ait. Değerler fena değil. 8 bit panel iyi bir özellik. Ucuza kaçılmamış.
Fakat kontrast oranını ve tepki sürelerini bilemiyoruz.

Şu an konunu okuyordum.
Bu HP'yi daha önce de konuştuk forumda. Fakat 15-20 dakikadır bakınıyorum hala kapsamlı testleri paylaşılmamış. Bu yüzden öneri listemize alamamıştık.

Paneli LG'ye ait. Değerler fena değil. 8 bit panel iyi bir özellik. Ucuza kaçılmamış.
Kendi HP sayfasında 1ms GtG (overdrive özelliği ile) ile yazan ibare var. Doğru değildir muhtemelen fakat 3-4 ms'ten yukarı vermiyorsa alacağım.

Son düzenleme:
Şu an konunu okuyordum.

Kendi HP sayfasında 1ms GtG (overdrive) ile yazan ibare var. Doğru değildir muhtemelen fakat 3-4 ms'ten yukarı vermiyorsa alacağım.

Ayrıca şöyle bir inceleme videosu var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kendi HP sayfasında 1ms GtG (OverDrive) ile yazan ibare var. Doğru değildir muhtemelen fakat 3-4 Ms'ten yukarı vermiyorsa alacağım.

1 ms pazarlama taktiği. Panelin bile üretici 5ms GtG vermiş. Nasıl 1 ms verebilir? Bunlar hep safsata işte bitmeyen taktikler.
3-4-5 ms bunları gözün algılayamaz zaten. Bunlara takılmayın. Çünkü IPS panellerin input lag süreleri de düşük oluyor. Görüntüyü akıcı gösteren bir değerdir. Ortalama değerler bellidir. Bu bütçede 4 Ms'den aşağı olması zor. 4-9 arası diyebiliriz.
Bana sorarsanız HP'nin kalitesini bildiğimiz için ve panelinin de LG olması değerlendirilebilir anlamını doğuruyor. Ben olumlu bakıyorum.
Monster falan önerisi gelmiş. Aman uzak durunuz.

1 ms pazarlama taktiği. Panelin bile üretici 5ms GtG vermiş. Nasıl 1 ms verebilir? Bunlar hep safsata işte bitmeyen taktikler.
3-4-5 ms bunları gözün algılayamaz zaten. Bunlara takılmayın. Çünkü IPS panellerin input lag süreleri de düşük oluyor. Görüntüyü akıcı gösteren bir değerdir. Ortalama değerler bellidir. Bu bütçede 4 Ms'den aşağı olması zor. 4-9 arası diyebiliriz.
Bana sorarsanız HP'nin kalitesini bildiğimiz için ve panelinin de LG olması değerlendirilebilir anlamını doğuruyor. Ben olumlu bakıyorum.
Monster falan önerisi gelmiş. Aman uzak durunuz.
O zaman alıyorum. Herhangi bir sıkıntı çıkmaz ise inceleme konusu açıp milleti bilgilendireceğim. Özellikle alma diyor musunuz yoksa son kararım :)

O zaman alıyorum. Herhangi bir sıkıntı çıkmaz ise inceleme konusu açıp milleti bilgilendireceğim. Özellikle alma diyor musunuz yoksa son kararım :)

Alma diyebilmek için yerine alternatif sunulması gerek.
Belki bir HP Omen25i değil ama vasat bir model de değil. Sadece sırtımızı yaslayabileceğimiz incelemesi bulunmuyor. Bilinen markaların elle tutulur olarak gördüğümüz modelleri denenebilir.
Amazon'dan satın alan Almanların yorumları da tam puanlı. Görmezden gelmemek lazım.
Şimdiden hayırlı olsun. Geldiğinde bilgilendirirsiniz. Referans olur. 😉 👍

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı