HP omen 27 144Hz seçeneği yok

ThetaBeatKaizen

Hectopat
Merhabalar efendim. Direkt konuya gireyim. Monitör servisten yeni geldi. Hdml ile monitörü PC'ye bağladım. Fakat NVIDIA denetim masasından 144Hz'nin olmadığını gördüm. Sizce neden yok? Şimdiden teşekkürler.

HDMI'ın yeni sürümleri 144 Hz veriyor aslında ama, DisplayPort veya DVI ile bağlamayı dener misiniz? Ayrıca çözünürlük değiştirme kısmında seçenekleri aşağı doğru kaydırırsanız bir 1920x1080 seçeneği daha olacaktır. Onu seçip bakar mısınız 144Hz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör sürücülerini yükledikten sonra Monitör ayarlarında overclock seçeneğini aktif hale getirir misin? Ayrıca attığım makaleye de bir göz gezdirin.
Bir de öyle bir monitörü DP portuna bağlamanız daha iyi olur.

HDMI ile 144Hz için hem monitör HDMI üzerinden 144Hz desteklemeli hem de PC girişi güncel versiyonlardan biri olmalı. HDMI 1.4 veya 2.0 gibi. Tüm bunlar uygunsa, monitör ayarlarından ve Windows veya görüntü için kullanılan ekran kartı ayarlarından ayrıca yine seçmek gerekiyor. Sistem olarak uygun değilse DP ile bağlamak gerekir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı