HP Omen 27 G-Sync Flicker Sorunu

ThetaBeatKaizen

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Bu sorun için denemediğim yöntem kalmadı. Yaklaşık 8 aydır bu sorun ile uğraşıyorum. Sürekli araştırdım fakat yapamadım. Monitörde G-Sync özelliğini açınca oyunlarda ekran titriyor. Fakat G-Sync özelliğini kapatınca titreme gidiyor ve normal bir şekilde oynamaya başlıyorum. Ama ben G-Sync özelliği için ekstra para verdim. Bu flicker ( parlaklık titremesi ) sorunu nasıl çözülür?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayni problem viewsonic 2458 c de var. Ben sorunu su sekilde cozdum. Gerci cozdum denilemez ama. Monitorden free sync'i actim nvdia ayarlarin da ise g sync'i aktif ettim fakat bu ozelligi bu monitorde aktif ete tiklamadim. Oyunlar da v sync yada g sync varsa aciorum ve herhangi bir kirilma olmuyor.

Bununla ilgili bugun forumda başlık açtım tesadüf olmuş. Monitorum AOC 24g2u.Değişime gönderdim umarım değiştirirler henüz 4 gün oldu. Bende sadece oyun oynarken yapıyor G-Sync kapattığımda sizin ki gibi düzeliyor. Benim başlığımda arkadaş bu DP portu önerdi. Siz çözüm için neler yaptınız?

Bununla ilgili bugun forumda başlık açtım tesadüf olmuş. Monitorum AOC 24g2u.Değişime gönderdim umarım değiştirirler henüz 4 gün oldu. Bende sadece oyun oynarken yapıyor G-Sync kapattığımda sizin ki gibi düzeliyor. Benim başlığımda arkadaş bu DP portu önerdi. Siz çözüm için neler yaptınız?

Vallaha denemediğim şey kalmadı. Ekran kartını bile servise gönderdim öyle düşünün. Temmuz 2019'da aldım daha doğru düzgün oyun bile oynayamadım. DP portum inca diye birşey.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı