HP Omen Nasıldır?

Hepsi için bir şey deniliyor laptop markasından. Asus ve MSI çok az duydum ama bu bütçede onlar alınmaz.

Hdd ve ram istiyor buda
Ben olsam HP alırdım şuan.
HP direk hazır aç kullan şeklinde geliyor biraz, hdd ram ssd uygun şekilde var
Ama msi ve monster ek özellik eklemeden alınmıyor bu seferde fiyatı uçuyor

Hdd ve ram istiyor buda

HP direk hazır aç kullan şeklinde geliyor biraz, hdd ram ssd uygun şekilde var
Ama msi ve monster ek özellik eklemeden alınmıyor bu seferde fiyatı uçuyor
Msi pili de çok önerilmiyor erken bitiyor deniyor verimi kötüymüş abi almak ne kadar zormuş ya 😂😂
MSI'ın ekran kartı Max Q normal 1650 daha düşük performansı var.
En mantıklısı bu o zaman ram ve ssd yetmez ise ilerleyen zamanlarda takviye ederim
İşlemci ve ekran kartı son nesil nede olsa uzun ömürlü olur

HP berbat. Bende kasa Omen var. Bir de monitörü var. Sürekli serviste. Çok gürültülü düşük performanslı. 7000 tl para verdim artı 1500 ekran aldım ekrana da 2 kere değişim verdiler yamuk durduğu için hala yamuk duruyor.
HP Omen kasa berbat ekranı da berbat.
Hiç bulaşmayın. Anlattıklarım yaşadıklarım gerçek o bilgisayar yüzünden burada Sürekli konu açıyorum. Keşke toplasaydım

Msi pili de çok önerilmiyor erken bitiyor deniyor verimi kötüymüş abi almak ne kadar zormuş ya [emoji23][emoji23]

En mantıklısı bu o zaman ram ve ssd yetmez ise ilerleyen zamanlarda takviye ederim
İşlemci ve ekran kartı son nesil nede olsa uzun ömürlü olur
Oyun oynarken pil kullanılsa bile droplar yağıyor gökten bide kulaklık kullanırken fan sesi duyulmuyor zaten. Film vs. izlerim dersen bilgisayar yük altında olmadığı için zaten ses rahatsız etmez.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı