HP Omen RTX 3070 alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam kanka:D öyle yapayım.

27 bin Omen 17 modeli:D o farka değer mi cidden soruyorum değer dersen iptal edip :D RTX 3060 modeli alacağım:D benim aldığım 23196TL:D 27bin nerede:d
Hocam yanlış anlamazsanız birşey sorucam. Neden noktalama işareti kullanmak yerine emoji kullanıyorsunuz?

Hocam yanlış anlamazsanız bir şey soracağım. Neden noktalama işareti kullanmak yerine emoji kullanıyorsunuz?

Yok kanka çok soran olur genelde sosyal ağlarda sormayan yoktur:D el alışkanlığı tamamen:D o değil de RTX 3070 Max Q mu:D yoksa RTX 3060 mı:D mantıken soruyorum:D

Hala RTX 3070 Max Q MUX olmasa bile daha iyi değil mi?

MUX olmadan sadece 5FPS güçlü MUX ise CS:GO'da 100+FPS Fortnite da 30+FPS RDR de 6FPS btf 5 de ise 19FPS fark ediyor 3060 tarafında + olarak 11800h gibi daha iyi bir işlemci var. Yani arada fark kapanıyor + fark atıyor.

MUX olmadan sadece 5FPS güçlü MUX ise CS:GO'da 100+FPS Fortnite da 30+FPS RDR de 6FPS btf 5 de ise 19FPS fark ediyor 3060 tarafında + olarak 11800h gibi daha iyi bir işlemci var. Yani arada fark kapanıyor + fark atıyor.

Fark atan video var mı kanka:D canlı gördün mü:D
Daha iyi değil hemen hemen aynı ama Omen 17 genel olarak daha avantajlı MUX ve 11.nesil i7 var.

Kanka arada:D 4 bin TL farka değer mi onu merak ettim ciddden:d
Fark atan video var mı kanka:D canlı gördün mü:D

Kanka arada:D 4 bin TL farka değer mi onu merak ettim ciddden:d ekran kartı VRAM 6biri 8 GB ileride oyun çözünürlükleri daha artınca:d o FPS'den cok görüntü için vrama takılırsa ne olacak kanka:D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
kanka bir video var:D Max-P RTX 3060 RTX 3070 Max Q gibi oluyor ama yer yer RTX 3070 geçiyor:D
Genellikle oyunlarda 5 ila 10 arası ama MUX +10 ila 40 FPS fark etıyor oyunlarda hele işlemci bazlı oyunlarda bu fark +130'a kadar gidiyor.

Bu laptopta MUX var mı peki görebiliyor muyuz:D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı