HP Omen vs Acer Nitro 5 vs. ASUS ROG

HP Omen 15 RTX 3060+Ryzen 5 5600H
Acer Nitro 5 RTX 2060+i7 10750H
ASUS ROG RTX 3050 +Ryzen 7 5800HS
Daha çok Valorant, CS:GO, Rocket League, tarzı oyunlar oynuyorum. Hangisini almalıyım? 13K bütçede ne önerirsiniz? Rekabetçi oyunlar için işlemci mi iyi seçilmeli ekran kartı mı?

Tabii ki Omen. 4 GB VRAM'e sahip bir ekran kartı çekilmez. İleride AAA oyunlar oynamak istediğinde düşük grafik oynamak zorunda olacaksın.
Peki Nitro 5e ne dersiniz? Hocam arkadaşlarımın en iyisi 10750h + 1650Ti kullanıyor. Ve espor oyunları oynuyorlar. AAA oynayan çok fazla yok. Genelde beraber takılıyoruz. Ara sıra GTA V BF1 fln oynuyorlar. 4 yıllık süreçte 4GB VRAM beni idare etmez mi? Bu arada pahalı oyunları almama ailem izin vermez zaten.
Bence sırf işlemcisi güçlü diye o kadar para verip 3050 alma. 4 GB VRAM'in ömrü doldu sayılır.
Hocam Nitro 5e ne dersiniz? Diğer açıklamayı üstte yaptım zaten. Yetmez mi 4 yıl?

Peki Nitro 5E ne dersiniz? Hocam arkadaşlarımın en iyisi 10750H + 1650 Ti kullanıyor. Ve espor oyunları oynuyorlar. AAA oynayan çok fazla yok. Genelde beraber takılıyoruz. Ara sıra GTA V BF1 falan oynuyorlar. 4 yıllık süreçte 4 GB VRAM beni idare etmez mi? Bu arada pahalı oyunları almama ailem izin vermez zaten.

Hocam Nitro 5E ne dersiniz? Diğer açıklamayı üstte yaptım zaten. Yetmez mi 4 yıl?

Nitro 5'te iyi fakat o fiyata 3060 almak yerine 2060 almazdım ben. Sonuçta aynı fiyat ikisi de.

Nitro 5'te iyi fakat o fiyata 3060 almak yerine 2060 almazdım ben. Sonuçta aynı fiyat ikisi de.
Hocam ama i7 var ve Valorant Perfomansı çok daha yüksek.
Nitro 5 de gayet yeterli. 4 GB VRAM 4 yıl idare etmesine ederde süreli grafik kısarsın. En iyisi Omen alamazsan Nitro 5.
Hocam Valorant için i7 daha iyi değil mi? R5 e çok güvenemiyorum Valorantta.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı