HP Pavilion 15-BC019NT Nasıldır?

Kullandığım modelin ses kalitesi gayet iyi. Hala UEFI Windows kurmadığım halde açılış ve kapanış hızı iyi. 1366*768 ekran çözünürlüğü bana göre yeterli. Hiç bir takılma veya donma yaşamadım. Eski oyunları çok iyi ayarlarda oynatıyor. GTA 5 ve Tom Raider denedim. Dahili ekran kartı ile GTA 30 FPS, Tom Raider 45 FPS. Harici ekran kartı ile GTA 35 FPS, Tom Raider 53 civarları. Tabii ki bu düşük ayarlarda.
Teşekkür ederim. Gule gule kullanın.

Hocam bakin zaten ben dururmumu anlattim. Ona gore cevaplarsaniz sevinirim. HP bu zamana kadar kendini gelistirmis olabilir neden on yargili davraniyorsunuz ki ? 3200 lira ya alirsam eger 480 lira iade edecekler buda 2700 e gelecek. Bunun icin HP diyorum. Ha 3000 TL'ye ilk attığım linkteki gibi bir cihaz olursa onuda alabilirim. Iyi günler.
Gelişip gelişemediğini anlamak için internetten araştırabilirsiniz. Ayrıca montajını sağlam yapıyorlar. Yine ısınabilir ama uzun süre kullanırsınız. Genel olarak bütün notebook'lar ısınır. Bende de GTX 1050 kartlı bir model var. Normal kullanımda bile arada fan açıyor baya. Alan dar, ısınacak tabii. İşte burda soğutma kalitesi devreye giriyor. Moralin bozulsun diye söylemedim. Bitane notebook soğutucusu alırsınız iş büyük oranda çözülür. Bunu dert etmeye gerek yok.

Gelişip gelişemediğini anlamak için internetten araştırabilirsiniz. Ayrıca montajını sağlam yapıyorlar. Yine ısınabilir ama uzun süre kullanırsınız. Genel olarak bütün notebook'lar ısınır. Bende de GTX 1050 kartlı bir model var. Normal kullanımda bile arada fan açıyor baya. Alan dar, ısınacak tabii. İşte burda soğutma kalitesi devreye giriyor. Moralin bozulsun diye söylemedim. Bitane notebook soğutucusu alırsınız iş büyük oranda çözülür. Bunu dert etmeye gerek yok.
Ilk verdiginiz tepkiye gore yazdim zaten bende. Notebook sonucta dogrudur dediğiniz benimde beklentim sıfır isinma degil zaten isinacak biliyorum ama eski HP lerde bu isinma fazladan vardı o yuzden oyle bir soru sordum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı