HP Pavilion 15-CB0xx 82 derece sıcaklık değeri nasıl?

Hocam değerlere nerden bakiyorsunuz bende de hp Pavilion var fakat hp'nin control center tarzi bir uygulaması yok sanırım,bilginiz var mı?
 
Laptoplar normal çalışmada 35-45° oyun oynarken 55-75° olmalıdır en fazla 100 olmalıdır ama 100 derece bile çok fazladır.
İşlemci en yüksek performansta boşta 57. Dengeli'de 54 gibi oluyor genelde. Çok yüksek grafikli oyunlarda işlemci en yüksek 82 gördüm. Ultra grafiklerden bahsediyorum. Ekran kartım hiç ısınmıyor. Oyun oynarken genelde 66'larda geziyor. Forza yüksek ayarlarda ama bi 75 77 yapıyor.
Ekran kartı boşta 33 gördüğüm oluyor.

Bu arada oyuncu laptop'ları yüksek performansta o dediğiniz değer aralığında kalması imkansız hatta hocam neredeyse piyasada o sıcaklıkları yüksek performansta veren cihaz yok. Ben soğutucuyla biraz kıyısına yaklaşıyorum.
Soğutucu modelini tam atar mısınız hocam incelemek istiyorum.
1618875957078.png

Hocam değerlere nerden bakiyorsunuz bende de hp Pavilion var fakat hp'nin control center tarzi bir uygulaması yok sanırım,bilginiz var mı?
Görev Yöneticisinden GPU sıcaklığına bakıyorum bazen. Bir de HWMonitör mü ne öyle bir uygulama ile bakıyorum hocam.

HP Coolsense baya etkili oluyor. HP bilgisayarınızda kesinlikle olsun.
Bende de HP laptop var Coolsense var sadece soğutma olarak tabi cihazın destekliyorsa.
O sadece soğutma programı. Değerleri göstermiyor maalesef.
 
Teşekürler bilgi için hocam.

Arkadaş söyledikten sonra indirdim çok teşekkürler ikinize de.
Bilgisayarınızın sürücülerini de güncellemeyi unutmayın. İntel Download Center'dan tüm sürücülerinizi indirin. Chipset,Wireless, Grafik gibi...
1618876761136.png
 

Geri
Yukarı