HP Pavilion 15-DK0006NT İnceleme

Merak ettiğim bir şey var bu modelin 256 GB Ssd modelini düşünüyorum kendim 1 tb Harddisk takarım diyordumda göremedim yerini kasanın içerisinin fotoğraflarına baktıktan sonra.

Merak ettiğim bir şey var bu modelin 256 GB Ssd modelini düşünüyorum kendim 1 tb Harddisk takarım diyordumda göremedim yerini kasanın içerisinin fotoğraflarına baktıktan sonra.
HDD için slot var mı bilmiyorum. Aralarında kalite farkı çok olmayan modeller. 700tl hangisi daha ucuzsa onu alın.

Bilgisayar Mühendisliği öğrencisiyim aynı zamanda oyun oynamayıda severim.

Bilgisayar Mühendisliği öğrencisiyim aynı zamanda oyun oynamayıda severim.
Hocam Lenovo'ya 700TL fazla verilmez. i7'li modelin benchmarklari internette var. Bu laptopla en fazla Cinebench'den 2460 almis. O islemci guzel bir sogutma ile 3000'e kadar cikiyor yani sogutma kesinlikle yetersiz ki bu test sadece islemciyi soguturken elde ediliyor. Ayni zamanda ekran karti da calisinca cok sikinti olur. https://www.dalportodev.com/l340-gaming-benchmarks
Sitede i7'li modelin benchmarklari var. Ben i5'li lenovo ile 120-160 arasi fps aliyorum. Sitedeki adam 120mv undervolt yapmis hala 70-100 arasi degerler aliyor. 3. sayfada HP'nin CS:GO testi var. 150 ortalama FPS aliyor arkadas ki bu lenovolardan cok iyi.
Ozetle:
Lenovo'yu alirsaniz sadece islemci kullanan programlarda %20 avantajiniz olur.
CS:GO FPS'lerini kiyaslarsak da oyunlarda %50'ye kadar dusuk performans alabilirsiniz.

Sonuc: Lenovo'da fanlari oraya koyan mugendisin ellerinden opmek gerek.

İç dizayna baktım W,A,S,D tuşlarının altına koymuşlar işlemci ve ekran kartını. Bazı videolarda soğutmada başarılı gibi duruyordu ama siz kullanıcısı olarak daha iyi bilirsiniz tabiki. HP ye de 1 tb takabilecek miyim onu düşünüyorum. İçini açınca garanti gidiyor galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…