Çözüldü HP Pavilion 15-EC0008NT laptop alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
O dediğin Monster bilgisayarın 8 GB RAM'i var ben 16 GB RAM istiyorum.
Beğendiğiniz bilgisayarın 8 GB HDD siz versiyonu 5800₺ 16 GB RAM versiyonu 6700₺. Siz tamamen pazarlama stratejisi olan RAM miktarına kanıp o cihazı alarak 300₺ kazık bir fiyata o bilgisayarı almayı istiyorsunuz. 8 GB DDR4 2666 MHz RAM piyasa değeri 200-300₺. 1 TB HDD değeri 300₺. RAM, HDD, SDD sonradan yükseltilebilen donanımlardır. Üstelik HDD istemezseniz SSD takma şansınızda var, karar sizin.
Özelliklerine göre pahalı, 6200 lira falan olsa alınabilirdi belki. Aynısının 8 GB RAM'lisi ve HDD'siz olanı 5.800 lira. O parçaları kendin daha ucuza ekleyebilirsin, ortada 900 liralık bir fark yok.

Son düzenleme:
O dediğin Monster bilgisayarın 8 GB RAM'i var ben 16 GB RAM istiyorum.
Beğendiğiniz bilgisayarın 8 GB HDD siz versiyonu 5800₺ 16 GB RAM versiyonu 6700₺. Siz tamamen pazarlama stratejisi olan RAM miktarına kanıp o cihazı alarak 300₺ kazık bir fiyata o bilgisayarı almayı istiyorsunuz. 8 GB DDR4 2666 MHz RAM piyasa değeri 200-300₺. 1 TB HDD değeri 300₺. RAM, HDD, SDD sonradan yükseltilebilen donanımlardır. Üstelik HDD istemezseniz SSD takma şansınızda var, karar sizin.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı