Mart ayında HP Pavilion 15-EC0014NT model bir laptop aldım güncel Driver'lar vb yükleyeceğim şeyleri yükledim ve 4 aydır sıkıntısız kullanıyordum. 4 5 gün önce EU4 oynarken yatağın üstüne bıraktım geldiğimde ısınmıştı ve biraz bekledikten sonra bahsettiğim mavi ekran hatasını verdi. Yeniden başlatmadan kapattım sonrasında açtığımda normaldi. Sonra ki gün yine aynı hatayı verdi yine kapattım açtığımda bahsettiğim SSD ile alakalı olan hatayı verdi. Gerekli programları yükledim SSD'de sorun çıkmadı. Kodları yazdım ve sınadım yine sorun çıkmadı. 2 3 gündür hata almıyorum ancak performansı düştü. CS:GO yüksek ayarlar 200 - 170 FPS arası alırken artık arada drop giriyor ve 40-200 arası FPS alıyorum ki 1 2 saniye dışında hiç 200'e çıkmıyor ortalama 120'de seyrediyor. EU4'te ise şaşırtıcı bir şekilde 2X hızda 45 FPS ortalama alıyorum ve de aşırı fazla drop oluyor bilgisayar eskisinden çok daha fazla fan çalıştırıyor Blue screen wiewden minidump dosyasını açtım. toskrnl.exe atikmpag.sys ve dxgkrnl.sys dosyalarını hatalı gösterdi gerekli olursa MSI Afterburner görüntülerini HD Tune görüntülerini ve de Blue screen wiew görüntülerini atabilirim. Yardımınız için şimdiden sağ olun.