HP Pavilion 15-EC1019NT vs Lenovo Ideapad 15ARH05

Bütçe
7700-8200
Ne yapayım bu durumda?
Hocam benim aldığım laptop bu: https://www.hepsiburada.com/lenovo-...-82ey00d3tx-p-HBV00001A9ZYX?magaza=Techburada

Açıkçası ben çok araştırdım. Attığınız HP laptop da zaten listemdeydi en son lenovoda karar kıldım ve pişman olmadım. Eğer 250-300 çıkabilirseniz attığım linktekini alın. Akakçeye bakın belki aynı cihaz daha ucuza vardır. HP'nin kontrol uygulamaları vs. yok ve kasası kronik sorunlu galiba o yüzden tercih etmedim.
 
Hocam benim aldığım laptop bu: https://www.hepsiburada.com/lenovo-...-82ey00d3tx-p-HBV00001A9ZYX?magaza=Techburada

Açıkçası ben çok araştırdım. Attığınız HP laptop da zaten listemdeydi en son Lenovo'da karar kıldım ve pişman olmadım. Eğer 250-300 çıkabilirseniz attığım linktekini alın. Akakçe'ye bakın belki aynı cihaz daha ucuza vardır. HP'nin kontrol uygulamaları vs. yok ve kasası kronik sorunlu galiba o yüzden tercih etmedim.

1650 olan modeli alırsam ne gibi dezavantajı olur benim için?
Termal macun bir süreden sonra her cihazda değiştirilmesi gerekiyor zaten, ben aynı paraya daha düşük GPU'lu model almakta mantık göremiyorum.

Haklısın dostum ama ben çok kararsız kaldım.
 
Son düzenleme:
Ben 7800e aldım iki gün sonra 8300e çıktı.

Diyecek pek fazla bir şey yok...
Hayır hiçbir cızırtı yok. Fan sesi de boştayken çok sessiz, yük altında diğer Gaming laptoplar nasılsa öyle yani abartı bir sesi yok :)

Hocam bu cızırtıyı araştırdım da cidden rahatsız edici bir sesi varmış siz bunu nasıl çözdünüz bu kadar para verip böyle bir cızırtıyı çekmek istemem aslında.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı